Πώς άλλαξαν ξαφνικά όλα: Από κολλητές ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ για Μενεγάκη-Σπυροπούλου! (δηλώσεις)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιτέλους παραδέχτηκε το «πάγωμα» της φιλίας της με την Ελένη Μενεγάκη…

Και απο εκεί που ήταν συνέχεια μαζί, σε γυμναστήριο,σε σινεμά, στο θέατρο,καλοκαιρινές διακοπές, ρεβεγιόν… τους τελευταίους μήνες, η σχέση τους έχει λάβει τέλος. Αν και η κόντρα των δυο γυναικών είχε δώσει πολλές λαβές για σχόλια και φήμες για το παρασκήνιο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει πρόβλημα και αλλαγή κατάστασης, στο περιοδικό Celebrity.

«Αυτή τη στιγμή είμαι σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος από την Ελένη. Δεν είμαι παντρεμένη, δεν έχω παιδιά, είμαι στο ξεκίνημα της καριέρας μου, δεν έχουμε την ίδια καθημερινότητα. Είναι τελείως διαφορετικές οι ζωές μας, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου», δήλωσε η νεαρή παρουσιάστρια.

Όσο για το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει την «ωραία Ελένη» για όσον καιρό χρειαστεί να απουσιάσει από την εκπομπή της, για να γεννήσει, η ίδια είπε χαρακτηριστικά «Δεν μου έχει γίνει κάποια τέτοια πρόταση, ούτε από την ίδια την Ελένη –που νομίζω ότι θα με έπαιρνε η ίδια τηλέφωνο να μου το πει– ούτε και πιο επίσημα, από κάποιο διευθυντή μου. Δεν ξέρω καν για πόσο καιρό θα λείψει η Ελένη, όπως και η Σταματίνα Τσιμτσιλή για μια-δυο εβδομάδες έλειψε και κάθε μέρα την αναπλήρωνε και άλλος».