Για τις δύσκολες ώρες που πέρασε με τον μονάκριβό του αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η γυναίκα του μίλησε ο Γιώργος Κατσαρός.

«Είμαι παντρεμένος σχεδόν 50 χρόνια και έχω 2 γιους. Ο Αντώνης είναι αθλητικογράφος, μου έχει κάνει μια εγγονούλα 7 ετών, και ο Αλέξανδρος είναι σκηνοθέτης, κάνει το «Πακέτο» στην τηλεόραση και μου έχει κάνει τον Γιωργάκη, που είναι 2,5 ετών. Με τη γυναίκα μου, δυστυχώς, αυτό τον καιρό περνάμε κάποιες δυσκολίες, γιατί έχει πρόβλημα με την υγεία της. Ελπίζω ότι θα περάσει. Νιώθω ότι τα έχω καταφέρει το ίδιο καλά στα επαγγελματικά, όπως και στην οικογένεια μου, τα έχω ισορροπήσει. Κατάφερα από την αρχή να τα φτιάξω, να έχουν μια ροή τα πράγματα, ώστε να μην έχω προβλήματα στη ζωή μου», εξομολογείται στο «Λοιπόν».
Το τροχαίο ατύχημα του γιου του Αντώνη, ήταν μία ακόμη δύσκολη στιγμή στη ζωή του; «Αυτή ήταν η δεύτερη δύσκολη στιγμή. Δεν την ανέφερα πρώτη, γιατί πέρασε και γρήγορα. Τρεις μέρες δεν ζούσε ο γιος μου. Δεν μπορώ να σας μεταφέρω το συναίσθημα, ούτε εγώ ούτε η γυναίκα μου. Ο γιος μου είδε να «φεύγει» και να «ξανάρχεται» ήταν τα λόγια του που σοκάρουν.