Το ξέσπασμα της κόρης του Μπάρκουλη: «Η γυναίκα του δεν μας ήθελε στον γάμο»

Μια άγνωστη οικογενειακή κόντρα.

Φωτιές ανάβει στο οικογενειακό περιβάλλον του Ανδρέα Μπάρκουλη η απόφαση του ηθοποιού να πάρει το απόγευμα της Παρασκευής την ευχή ιερέα σε μια ιδιότυπη «γαμήλια» τελετή, επισημοποιώντας έτσι τον πολιτικό του γάμο (έγινε το 2001) με την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία.
Η επιθυμία τους να μην καλέσουν κανέναν συγγενή στην εκδήλωση, ούτε καν την ίδια του την κόρη αλλά και τα πολυαγαπημένα εγγόνια του, έχει προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση της Βίκυς Μπάρκουλη.
Η κόρη του μεγάλου μας ηθοποιού, καρπός ενός παθιασμένου έρωτα της δεκαετίας του ’60 (την αναγνώρισε το 1996 με συμβολαιογραφική πράξη), ξεσπάει στην «Espresso»: «Με τον πατέρα μου έχουμε να μιλήσουμε δύο ολόκληρα χρόνια, λόγω παρεξήγησης που έχουμε με τη Μαρία. Το πιο άσχημο, όμως, είναι ότι τα παιδιά μου και εγγόνια του είχαν εξαιρετικές σχέσεις μαζί του, που όμως κόπηκαν απότομα».
Πριν από δύο περίπου χρόνια και ενώ ο μεγάλος ηθοποιός βρισκόταν στο γηροκομείο, μια λογομαχία μεταξύ της Μαρίας και της Βίκυς έμελλε να αποβεί μοιραία για τις σχέσεις πατέρα και κόρης. «Η συμπεριφορά της συζύγου του ήταν πολύ άσχημη και αποφάσισα να κόψω κάθε επαφή μαζί τους. Δεν με σεβάστηκε καθόλου τότε» εξήγησε η κόρη του.
Εκεί όμως όπου η Βίκυ Μπάρκουλη εξοργίζεται είναι στην ερώτηση γιατί δεν έλαβε πρόσκληση για το «γαμήλιο» event. «Από τη στιγμή που δεν κάλεσε τα εγγόνια του, δεν νομίζω πως η Μαρία θέλει να έχει σχέσεις με την οικογένεια του πατέρα μου. Είναι δυνατόν να την παρακαλέσω για να πάω στον “γάμο”; Δεν θα το κάνω ποτέ!» λέει ξεσπώντας.