Sex tips που θα σε κάνουν να απολαύσεις περισσότερο καυτό σεξ!

Τι λείπει από τη ζωή σου αυτή την περίοδο; Περισσότερο απολαυστικό σεξ; Μπορείς να το έχεις με μερικά απλά sex tips που δεν βάζεις πια στο πρόγραμμα…

1. Βάλε φαντασία στα σετ εσωρούχων σου. Μην ξεχάσεις ποτέ πως οι άντρες διεγείρονται με αυτά που βλέπουν και τα σέξι lingerie θα είναι πάντα πρώτο στους λόγους που ο σύντροφός σου δεν θα κρατιέται να πάτε στην κρεβατοκάμαρα. Όταν τον προκαλείς ερωτικά, κερδίζεις και εσύ!

2. Τα σέξι μηνύματα τον φέρνουν πάντα σε ερωτική διάθεση. Ανάλογα με το πόση οικειότητα έχετε, στείλε του μέσα στην ημέρα, και όσο εκείνος είναι στη δουλειά ένα μήνυμα που θα περιέχει μια περιγραφή αυτού που θες να του κάνεις ή θες να σου κάνει εκείνος το βράδυ. Η αναμονή χτίζει το πάθος.

3. Δοκιμάστε κάτι καινούριο. Αν νιώθεις πως με τον καλό σου έχετε βαλτώσει στο σεξουαλικό κομμάτι και πως και οι δύο δεν έχετε την ίδια όρεξη για παιχνίδια στο σεξ, σκέψου κάτι που δεν έχετε κάνει ποτέ και πρότεινέ του να το τολμήσετε. Είτε πρόκειται για στάσεις είτε για μέρη εκτός κρεβατοκάμαρας οφείλετε να προσπαθήσετε για να φέρετε πίσω τον χαμένο οργασμό.

4. Καθοδήγησέ τον σε αυτά που σου αρέσουν. Γίνε συγκεκριμένη. Πάρε το χέρι του και άσε τον να σε αγγίξει εκεί ακριβώς που σου αρέσει. Όχι μόνο αυξάνει τη δική σου ικανοποίηση, αλλά τρελαίνει και εκείνον που ξέρεις τι θες!

5. Αλλάξτε στάσεις. Βεβαίως και μερικές στάσεις εξυπηρετούν -με την «γυναίκα από πάνω» ή την κλασική ιεραποστολική να υπερτερούν σε κάθε συνεύρεση, αλλά αυτή η ρουτίνα καταστρέφει το πάθος σας. Βάλε ποικιλία.

6. Πόνταρε στο στοιχείο του αιφνιδιασμού. Βάλε το αγαπημένο του δικό σου εσώρουχο και υποδέξου τον ημίγυμνη στην πόρτα! Δεν το περίμενε και αυτό αρκεί για να σου κάνει σεξ εδώ και τώρα.

7. Μπες μαζί του στο ντους. Ποιος ο λόγος για τόση καθαριότητα αν δεν γίνετε και λίγο dirty; Ρητορική ερώτηση!

8. Φέρε στο κρεβάτι σας μερικά μαξιλάρια. Θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις περισσότερες στάσεις και να έρθεις πιο κοντά στην κορύφωση.