«To παιδί μου δεν είναι τέρας»: Η δήλωση μιας αγανακτησμένης μητέρας! (βίντεο)

H Mariah Άντερσον, από το Summerville της Νότια Καρολίνα, γεννήθηκε με το συνδρομο χρωμοσώματος, μια σπάνια γενετική πάθηση που μειώνει τις κινητικές δεξιότητες της και επίσης μειώνει το προσδόκιμο ζωής της.

Όταν η Mariah έγινε 2 χρονών η μητέρα της Kyra Pringle έβαλε μία φωτογραφία της κορούλας της στο facebook, όμως δεν φαντάστηκε ότι θα γινόταν viral με κακόβουλα σχόλια.

Αυτό όπως είναι λογικό την στεναχώρησε πολύ κί έτσι αγανάκτησε και δήλωσε προς όλους αυτούς που τόλμησαν να κοροϊδέψουν την κόρη της ότι δεν είναι τέρας και ότι το χαμόγελο της το οποίο το συγκρίνουν με ξωτικού είναι πραγματικό.

Σε αυτό το θέμα πήρε θέση και η γιαγιά,η Linda Pringle της Mariah λέγοντας προς όλους αυτούς που γέλαγαν με την εγγονή της ότι δεν είναι καθόλου αστείο όλο αυτό και πως είναι ένας άνθρωπος, ένα παιδί, ένα μωρό!

Ο χλευασμός μέσω social media είναι ένα είδος bullying (θέμα πολύ επίκαιρο) το οποίο δεν το καταλαβάινουν μερικοί αλλά λόγω του ότι τα socila media έχουν μπει για τα καλά στις ζωές όλων μας δυστηχώς ή ευτυχώς μας επηρεάζουν!

Οπότε πριν κοροιδέψετε κάποιον επειδή σας φάνηκε αστείος σκεφτείτε πως μπορεί να νοιώσει και τι πρόβλημα μπορεί να έχει…

Θα πρέπει να δεχόμαστε τους άλλους, να τους κάνουμε να νοιώσουνε άνετα και όχι να τους περιθωριοποιούμε!