Τη διαγραφή του Γιάνη Βαρουφάκη ζητά ο Ανδρέας Λοβέρδος. Σε συνέντευξη του στο Βήμα FM, δήλωσε: «Ο Βαρουφάκης θα συνεχίσει να μιλάει κι αυτά που θα λέει , θα είναι εναντίον της κυβέρνησης και του Τσίπρα, όπως το προχθεσινό. Εμείς είπαμε πως πρέπει ο πρωθυπουργός να τον διαγράψει , να επιληφθεί του θέματος, να μας δώσει εξηγήσεις».

«Αυτός ο άνθρωπος, που μιλάει απροκάλυπτα, για οργάνωση του plan Β , με διάπραξη κακουργημάτων , γιατί αυτά λεει, με hacking θα πάρει τα ΑΦΜ μας, ποιός του είχε δώσει αυτή την εντολή;

Κι επειδή χθες κάνει διαρροή η Εισαγγελία, ότι είναι πρώην υπουργός και άρα η Βουλή επιλαμβάνεται, ναι αυτό σωστό είναι, άρα η Βουλή, πρέπει να δει τι θα κάνει και δεύτερον, τα μη πολιτικά πρόσωπα, που εμπλέκονται, πρέπει να πάνε στη Δικαιοσύνη, το συντομότερο δυνατό και να πουν αυτά που γνωρίζουν» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε:

«Πρέπει να υπάρξει μια αντίδραση από την πλευρά της Δικαιοσύνης . Τουλάχιστον να τους καλέσει να πουν τη γνώμη τους , να πουν τι έχει συμβεί. Γιατί δεν είναι τυχαία αυτά τα πράγματα, που έχουν συμβεί».