Φέτος το καλοκαίρι το αγόρι σου σου ανακοίνωσε πως θέλει να πάει λίγες μέρες διακοπές και με τα φιλαράκια του. Μπορεί εσύ το πρώτο που σκέφτεσαι να είναι πως κάτι πάει στραβά στη σχέση σας για εκείνον απλά αυτές οι διακοπές είναι μια δεύτερη σχολική εκδρομή. Τα αγόρια θα μείνουν πάντα αγόρια και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τον αφήσεις να πάει αρκεί να έχεις στο μυαλό σου τα παρακάτω…

Αυτό που θα καθορίσει την επιτυχία ή την αποτυχία του εγχειρήματος «χωριστές διακοπές, αλλά όχι διακοπή της σχέσης», θα είναι η επικοινωνία που θα πρέπει να έχετε αλλά και η στάση και των δύο κάθε φορά που επικοινωνείτε.

• Συνεννοηθείτε πριν φύγει ο πρώτος για διακοπές για τον τρόπο που θα επικοινωνείτε, προκειμένου να μιλάτε πιο άνετα. Δεν θα είναι καλό γι” αυτόν που μένει πίσω να παίρνει ο άλλος όταν είναι σε ώρα εργασίας και να έχει απαίτηση να του περιγράφει τι ωραίο που είναι το πλατς πλουτς στα γαλάζια νερά!

• Είναι σημαντικό να καταλάβετε και οι δύο ότι θα είστε αναγκαστικά σε διαφορά φάσης, οπότε και σε διαφορετικά κέφια. Οπότε μη θυμώνετε ο ένας με τον άλλον, όταν ακούτε λιγότερο ενθουσιασμό απ” ό,τι θα υπήρχε σε νορμάλ συνθήκες.

• Αν νιώσετε ότι μπορεί να μπείτε σε πειρασμό αν βγείτε το βράδυ μόνη, αποφύγετε τα κλασικά μέρη όπου διεξάγεται το παιχνίδι του φλερτ. Και το λέμε αυτό κυρίως σε εσάς, τις γυναίκες, γιατί οι αντροπαρέες σπάνια παρεκκλίνουν από τέτοια μέρη. Και πάλι, όμως, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Οι ευκαιρίες για απιστία είναι πολλές έτσι κι αλλιώς και εκτός διακοπών.

Γιατί θα περάσεις και μόνη σου καλά
Οι διακοπές με το ταίρι σου σίγουρα είναι από τις πιο απολαυστικές στιγμές σας. Ωστόσο, μην τις εξιδανικεύεις! Οι διακοπές είναι κρίσιμο crash test για πολλά ζευγάρια, επειδή η απραξία πολλές φορές οδηγεί στη διαφωνία και τον τσακωμό. Αλλες ανάγκες έχει η γυναίκα από τις διακοπές και άλλες ο άνδρας. Αυτό, από μόνο του, μπορεί να φέρει ρήξη.

Σκέψου τα θετικά
• Θα μπορέσεις να ψάξεις χωρίς πρεσάρισμα το καλύτερο ξενοδοχείο αλλά και την καλύτερη τοποθεσία. Αν το έκανες αυτό με τον σύντροφό σου, θα είχες πολλή γκρίνια γιατί οι άνδρες βαριούνται θανάσιμα την όλη διαδικασία.

• Θα δεις αξιοθέατα και θα κάνεις όσες επισκέψεις σε μουσεία και σπήλαια του νησιού! Αν είχες μαζί τον σύντροφό, η πολιτιστική περιήγηση το πιθανότερο είναι να περιοριζόταν μόνο στις… ταβέρνες.

• Θα ευχαριστηθείς βόλτες απογευματινές και χάζεμα με τις ώρες στα μαγαζάκια λαϊκής τέχνης που σίγουρα έχουν κοσμήματα και άλλες δημιουργίες που ελκύουν σαν μαγνήτες το μάτι μιας γυναίκας… Και γυρίζουν το μάτι ενός άνδρα ανάποδα…

Συμπέρασμα; Κοιτάξτε να περάσετε και οι δύο καλά για να είστε έτοιμοι να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό στη σχέση σας με την επιστροφή.