Ντόρα Μπακογιάννη: Πολλοί νεοδημοκράτες βουλευτές θα ψηφίσουν «παρών» στην τρίτη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο στην περίπτωση που…

 

Αναρτήθηκε: 24 Δεκεμβρίου, 2014 στις 13:22

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κινήθηκε σήμερα και η Ντόρα Μπακογιάννη σχετικά με τα σενάρια που θέλουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να υπερψηφίσουν τον Σταύρο Δήμα στις 29 Δεκεμβρίου.

Αν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας διαπιστώσουν πως η Χρυσή Αυγή προτίθεται να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τότε «πολλοί» νεοδημοκράτες βουλευτές θα ψηφίσουν «παρών» στην τρίτη και κρίσιμη ψηφοφορία, τόνισε χαρακτηριστικά μέσω του ΣΚΑΪ. «Η ΝΔ δεν μπορεί να επιτρέψει ένα τέτοιο φαινόμενο» πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη  και υποστήριξε πως και ο ίδιος ο προεδρικός θώκος δεν θα έχει το «κύρος που του αναλογεί» αν ο κ. Δήμας εκλεγεί χάρη στην ψήφο «ενός κόμματος που κατηγορείται για εγκληματική οργάνωση».

Παράλληλα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως παρά τους ισχυρισμούς του, στην πράξη θέτει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, ακολουθώντας τη γραμμή «θέλω τα λεφτά, θέλω την προληπτική γραμμή αλλά δεν θέλω καμία υποχρέωση» και συμπλήρωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να παίζει τον τρελό».






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus