Ο Κουτσούμπας για το debate: Ήταν ξινισμένη «σούπα»

«Το πλαίσιο της συζήτησης αναμφίβολα αυτή τη φορά ήταν καλύτερο απ” ότι ήταν το προηγούμενο» ανέφερε ο Δημήτρης Κουτσούμπας σχετικά με το debate, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό».

Ωστόσο, σχολίασε πως αυτό δεν αξιοποιήθηκε από τους δυο αρχηγούς. «Μνημόνιο και ξερό ψωμί είναι, νέα μέτρα που θα παρθούν στα πλαίσια του κοινού ευρωπαϊκού σπιτιού, του ίδιου δρόμου ανάπτυξης που γνωρίσαμε μέχρι τώρα και μια κοντρίτσα μικρή για το ποιος θα τα καταφέρει καλύτερα, ποιος θα μπορέσει καλύτερα να προχωρήσει αυτή την κατάσταση, να διαπραγματευτεί, στα πλαίσια όμως τα ασφυκτικά αυτού του βάρβαρου μνημονίου και των αντιλαϊκών νόμων, των προαπαιτούμενων και των άλλων που έρχονται στο επόμενο χρονικό διάστημα» συνέχισε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

Ο κ. Κουτσούμπας έκανε λόγο για δημιουργική ασάφεια από την πλευρά των δυο αρχηγών στην ερώτηση για τα ισοδύναμα μετρα ενώ σχολιάζοντας τις απαντήσεις τους στο θέμα της διαπλοκής δήλωσε: «Εκεί είναι που θύμιζε ξινισμένη σούπα. Σούπα το προηγούμενο debate, ξινισμένη σούπα θα έλεγα ότι ήταν αυτή εδώ».

Δείτε το βίντεο