«Ναι» υπό προϋποθέσεις λέει ξανά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία.

«Χρειάζεται σεβασμός, όταν υπάρχει το ενδεχόμενο να γυρίσει πίσω στη ΝΔ ο Ψωμιάδης» δήλωσε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνικό σταθμό ο κ. Ψωμιάδης.

Σημείωσε, επίσης, ότι δεν πρέπει να συνεχιστεί η αγνωμοσύνη προς το πρόσωπό του και πως δεν μπορεί να φανταστεί τη ΝΔ χωρίς τον ίδιο και τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Τα παραπάνω ήταν η είδηση. Δε γίνεται να την αφήσουμε να περάσει έτσι, χωρίς έστω ένα σχόλιο!!! Όπως για παράδειγμα, την έλλειψη φαντασίας του Πανίκα! Ή καλύτερα την αποχή του από την πραγματικότητα!

Ο Καρατζαφέρης λείπει από τη ΝΔ κάτι λιγότερο από 20 χρόνια. Μάλλον το έχει ξεχάσει αυτό ο κ. Ψωμιάδης. Γιατί σε αυτά τα σχεδόν 20 χρόνια, αν αφαιρέσουμε τα τελευταία 5 των μνημονίων και των χαμηλών ιστορικών ποσοστών για τη ΝΔ, υπήρξαν άλλα 13 περίπου, με τη ΝΔ να τα καταφέρνει μια χαρά χωρίς τον Καρατζαφέρη, κι έχοντας τον μακροβιότερο Πρωθυπουργό στην ιστορία της ΝΔ, μετά τον ιδρυτή της.

Συνεπώς, ας βρει ένα καλύτερο επιχείρημα για να τεκμηριώσει το γιατί θέλει επιστροφή του Καρατζαφέρη στη ΝΔ! Για την επιστροφή του Πανίκα δε θα σχολιάσουμε τίποτα. Το κάναμε άλλωστε την προηγούμενη εβδομάδα.

Χ-είρων