Ο Ολυμπιακός επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση και της Σίβασπορ και είδε το Φελίπε Πάρντο να σκοράρει για τρίτο συνεχόμενο ματς.

Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο νικηφόρο φιλικό με αντίπαλο τη Φέγενορντ, ωστόσο και πάλι ήταν καλύτεροι από τους Τούρκους στο πρώτο μέρος, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιουργώντας ευκαιρίες για γκολ που όμως δε μετουσίωσαν σε γκολ. Τις περισσότερες έχασε ο Φινμπόγκασον που πραγματοποίησε επιτέλους το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Στο δεύτερο μέρος ο Σίλβα έκανε κάποιες αλλαγές, αλλάζοντας και το σύστημα σε 4-4-2 και θα μπορούσαν οι παίχτες του να ανοίξουν το σκορ στο 49′, αλλά η προσπάθεια του Χάρα σταμάτησε στο δοκάρι της Σίβασπορ. Εν τέλει το γκολ μπήκε ξανά από τον Κολομβιανό εξτρέμ που ήρθε πριν λίγο καιρό στο Λιμάνι, όταν μετά από ωραία πάσα του Μπουχαλάκη, ο Πάρντο πλάσαρε ιδανικά με το αριστερό του πόδι στο 67′.

Γενικώς, ο Ολυμπιακός ήταν κινητικός, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά αντιμετώπισε κάποια προβλήματα στην άμυνα ως συνήθως, όπου αναζητά παίχτη επειγόντως, αλλά και κάποια προβλήματα στον άξονα, με μερικά λάθη.

ΣΙΒΑΣΠΟΡ (Σεργκέν Γιαλτσίν): Σέτκους, Ερκάν Κας, Οζτούρκ, Ουμίτ, Σισίνιο, Χακάν, Αντέμ, Μεχντί, Μπουρχάν, Αατίφ, Μπατουχάν

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Γιαννιώτης (46′ Καπίνο), Σαλίνο (46′ Ελαμπντελαουί), Αυλωνίτης, Σιόβας (46′ Βούρος), Μαζουακού (88′ Σάλιακας), Ζντιέλαρ (46′ Μιλιβόγιεβιτς), Κασάμι (46′ Μπουχαλάκης), Φουστέρ (46′ Πάρντο), Ντοσεβί (63′ Πουλίδο), Ντουρμάζ (46′ Χάρα), Φινμπόγκασον (71′ Γιαννιώτας)