Ξεκατινιάσματα! Ο Καμμένος βούτηξε από το γιακά την Χρυσοβελώνη!

Εντονη αντιπαράθεση είχαν νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, η εκπρόσωπος των Αν.Ελλήνων κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη και ο βουλευτής του κόμματος κ. Δημήτρης Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κ. Χρυσοβελώνη, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα η εκπρόσωπος του κόμματος είχε αποδοκιμάσει, με ανακοίνωσή της, ανάρτηση του βουλευτή σε Facebook και twitter (@portaporta) όπου, σε μία προσπάθεια να απομειώσει τις πρωτοβουλίες του «Μένουμε Ευρώπη», είχε αναρτήσει φωτογραφία από το στρατόπεδο του Άουσβιτς αντικαθιστώντας το «Arbeit macht frei» με το «Μένουμε Ευρώπη».

Η κίνηση Καμμένου προκάλεσε την οξεία αντίδραση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου και, τελικά, την αποδοκιμασία του κόμματος μέσω της ανακοίνωσης Χρυσοβελώνη. «Η πρωτοβουλία του βουλευτή κ. Δημήτρη Καμμένου να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία από την είσοδο του Άουσβιτς με παραλλαγμένη την επιγραφή, είναι αμιγώς προσωπική ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση, δεν απηχεί τις θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» σημειώνεται στην ανακοίνωση, η οποία τελεί υπό την έγκριση του Προέδρου του κόμματος κ. Πάνου Καμμένου.

Η δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης προκάλεσε την έκρηξη του βουλευτή που, μπροστά στα μάτια δημοσιογράφων, επιτέθηκε στην κ. Χρυσοβελώνη. «Ποια είσαι εσύ και τα γράφεις αυτά; Εκφράζεις το κόμμα; Είχες συνεννοηθεί με τον Πρόεδρο πριν βγάλεις την ανακοίνωση; Τι έχεις κάνει εσύ για το κόμμα και για τα μνημόνια;» είπε μεταξύ άλλων ο Δ. Καμμένος, κινούμενος απειλητικά κατά της εκπροσώπου.

Ο Δημήτρης Καμμένος σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του newsit,gr την έπιασε από τον γιακά και άρχισε να της επιτίθεται λεκτικά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση δύο αστυνομικών για να τον απομακρύνουν.

Στο σημείο έφτασε η φρουρά της Βουλής, με αποτέλεσμα ο κ. Καμμένος να αποχωρήσει.

Η κ. Χρυσοβελώνη εξέφρασε τη λύπη της για το περιστατικό, σημειώνοντας ότι οι όποιες διαφορές θα πρέπει να λύνονται στα γραφεία του κόμματος και όχι στους διαδρόμους της Βουλής.