4 λεπτομέρειες που οι άντρες απολαμβάνουν στο σεξ!

Το να ξέρεις τι αρέσει στον σύντροφό σου δεν σημαίνει πως οι σεξουαλικές σας συνευρέσεις θα βασίζονται στη δική του ικανοποίηση και μόνο. Το να ξέρεις το σώμα του και τις προτιμήσεις του,  όμως, μεταφράζονται σε περισσότερο απολαυστικό σεξ για σένα… Αυτά είναι τα 4 πράγματα που αρέσουν στους άντρες και πρέπει να ξέρεις.

Θέλει να είναι ο κυρίαρχος
Πολλές φορές οι γυναίκες νιώθουν την ανάγκη να αποδείξουν τις σεξουαλικές τους επιδόσεις στο κρεβάτι, αναλαμβάνοντας τον έλεγχο της ερωτικής επαφής. Και βέβαια είναι σέξι να βλέπεις τον σεξουαλικό σου παρτενέρ να τρελαίνεται από αυτά που του κάνεις, αλλά να θυμάσαι πως δεν είσαι η μόνη που πρέπει να καταβάλλει προσπάθειες. Μια απροσδόκητη κίνηση στο κρεβάτι που οι άντρες λατρεύουν είναι να τον αφήσεις να σου αποδείξει πόσο καλός εραστής είναι. Ναι, πολλές φορές οι γυναίκες το ξεχνάνε  αυτό. Άσε τον να κάνει τα πάντα εκείνος. Ο αντρικός εγωισμός θα μπει σε δράση και ο σκοπός του να φτάσεις σε κορύφωση δε θα σταματήσει αν δεν σε δει.

Σαντιγί κανείς;
Πολλές φορές έχεις δει σε ταινίες σοκολάτες, παγωτά, σούσι και σαντιγί να μπερδεύονται σε μια σεξουαλική συνεύρεση. Η φαντασία στο κρεβάτι είναι αυτό που χαρίζει αξέχαστες στιγμές στο σεξ. Οι άντρες χρειάζονται κάτι ελαφρύ, νόστιμο και παιχνιδιάρικο μακριά από την κουζίνα και στην κρεβατοκάμαρα. Οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν σκεφτεί να φέρουν  φαγητό στο κρεβάτι, αλλά αν το κάνεις θα τους ξυπνήσεις πολλές φαντασιώσεις. Εμφανίσου λοιπόν σπίτι του με ένα κουτί σαντιγί και παίξτε με το σώμα του άλλου. Δεν θα το ξεχάσει ποτέ.

Νομίζεις πως μόνο οι άντρες κρύβουν μαγεία στα δάχτυλά τους;
Λάθος! Και οι γυναίκες μπορούν να φέρουν τον σύντροφό τους σε έκσταση με τα χέρια τους. Υπάρχουν πολλά σημεία του αντρικού σώματος που αν ασχοληθείς μαζί τους θα δεις τον ερωτικό σου παρτενέρ να βιώνει μια απολαυστική εμπειρία. Οι μηροί του, η λεκάνη του και τα χείλη του είναι σημεία που ξέρουμε πως δεν χαϊδεύεις όσο συχνά θα έπρεπε. Ξεκίνησε απόψε κιόλας!

Μερικές φορές το πιο απλό σεξ είναι και το καλύτερο σεξ
Τι σημαίνει αυτό; Μόλις γυρίσει από τη δουλειά «αρπαξέ» τον τον από το πουκάμισο (ή ότι άλλο φοράει) και οδήγησέ τον στην κρεβατοκάμαρά σας. Δεν χρειάζεται πάντα το σεξ να είναι πολύπλοκο και ευφάνταστο. Το πιο σημαντικό για την αντρική σεξουαλικότητα είναι το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Ανταποκρίνεται πολύ θετικά καθώς νιώθει πως τον ποθείς πολύ.