Ο Πολιτιστικός Ποδηλατικός Ορειβατικός Σύλλογος ΠΡΟΒΟμάστορες, διοργανώνει το 1ο Εναλλακτικό Φεστιβάλ Πολιτισμού και Αθλητισμού στη Φθιώτιδα.

Το τριήμερο 17-19 Ιουλίου 2015, η καρδιά της Ρούμελης θα χτυπά στο Blue Bay Camping και στον Άγιο Κων/νο. Σας καλούμε να αποδράσετε στη φύση μαζί με τα παιδιά σας και να γνωρίσετε, το σπορ της ποδηλασίας, της ορειβασίας, του Canyoning, του River Trekking, της Ιππασίας, της Ιστιοπλοϊας, της Τοξοβολίας μέσα από οργανωμένες δράσεις με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.
Συναυλίες με live ελληνικής και ξένης μουσικής, Έκθεση φωτογραφίας, Προβολή ντοκιμαντέρ, Θερινός Κινηματογράφος και Αρχαιολογική ξενάγηση θα πλαισιώνουν το Φεστιβάλ, δημιουργώντας ένα ισχυρό υπόβαθρο, για ψυχαγωγία, διασκέδαση και δημιουργική εκπαίδευση για όλη την οικογένεια.

Τη πρώτη ημέρα, Παρασκευή 17/7/2015, ο Λαμιώτης Τραγουδοποιός, Αυγέρης Τσιρώνης, με τη γλυκιά φωνή του, ανοίγει την αυλαία του Φεστιβάλ. Ο Αυγέρης Τσιρώνης ανήκει στην νέα γενιά των τραγουδοποιών , έχοντας όμως στις αποσκευές του, σημαντικές συνεργασίες, όπως αυτή με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη και την Ερωφίλη (τρίφωνο). Μέσα στους επόμενους μήνες, αναμένεται να κυκλοφορήσει ο πρώτος του προσωπικός δίσκος.

Μαζί με την μπάντα του, που απαρτίζεται από ιδιαίτερα ταλαντούχους μουσικούς ανοίγει ο κύκλος των ζωντανών εμφανίσεων, όπου και αναμένεται να μας καθηλώσει με την μοναδική σκηνική του παρουσία, συμπεριλαμβάνοντας στο πρόγραμμα του κομμάτια, από τον επερχόμενο προσωπικό του δίσκο, καθώς επίσης και απρόσμενες ενορχηστρώσεις σε αγαπημένες διασκευές από το ευρύτερο φάσμα της ελληνικής μουσικής. Μουσικές τις οποίες έχει στιγματίσει, με την ιδιαίτερα προσωπική του σφραγίδα, μέσα από τα (live) του. Κάπως έτσι θα ακουστούν αγαπημένα τραγούδια, από: Τρύπες, Παύλο Σιδηρόπουλο, Τζίμη Πανούση , Φοίβο Δεληβοριά, Μάνο Χατζιδάκι, Νικόλα Άσιμο, κ.α.

Μαζί του οι : Αλέξανδρος Ντούβρας (κιθάρες) Παναγιώτης Τσαδήμας (κρουστά).

Στη συνέχεια της ίδιας βραδιάς, ο επίσης Λαμιώτης ταλαντούχος μουσικός, Χρήστος Φαναρίτης (Collector Gram) παίρνει τη σκυτάλη και παρουσιάζει, τους El Hamsa. Με τις μοναδικές ενορχηστρώσεις τους, οι σπουδαίοι αυτοί μουσικοί, θα μας ταξιδέψουν στο χώρο της παράδοσης και της έντεχνης ελληνικής μουσικής. Σίγουρα έχουν το χάρισμα και τη διάθεση, να μας δημιουργήσουν το κέφι, για να διασκεδάσουμε και να γλεντήσουμε, όλοι μαζί.

Τη δεύτερη ημέρα, Σάββατο 18/7/2015, στη σκηνή του Φεστιβάλ, ανεβαίνει ένα από τα πιο χαρακτηριστικά Funk συγκροτήματα της Αθήνας, που έχει παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια. Οι Wolfy Funk Project, είναι μια μουσική κολεκτίβα που συνδυάζει περίφημα τη παραδοσιακή soul – funk, με ήχους από τη σύγχρονη hip – hop σκηνή. Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2007, στην Αθήνα ως ένα τζαζ τρίο. Η ανάγκη όμως για σύνθεση πρωτότυπης μουσικής ήρθε πολύ γρήγορα. Το ιδιαίτερο στυλ της μουσικής των WFP, με τις σαφείς επιρροές τους από τη funk σκηνή, τους καθιέρωσε πολύ σύντομα στα μουσικά στέκια. Ο πειραματισμός με τον ήχο και τη ποικιλομορφία του, λειτούργησε, ως καταλύτης για τη δημιουργία ενός funk έργου, με διαφορετική χροιά από το συνηθισμένο. Η προοπτική της μουσικής δημιούργησε μια μπάντα που μπορεί εύκολα, να εναλλάσσεται και να εξελίσσεται με τη προσθήκη νέων μελών. Σίγουρα η μουσική πρόταση των WFP, θα δώσει μία διαφορετική – ιδιαίτερη νότα, στο Φεστιβάλ.

O Δημήτρης Τάσαινας & The Soul Vibrators έρχονται για να ολοκληρώσουν, τη διήμερη μουσική πανδαισία, με τη φρέσκια μουσική τους πρόταση, σε ήχους Rock. Έχουν ήδη εμφανισθεί, στο 2ο Aγρομουσικό Φεστιβάλ στη Λακωνία, στην Aegeanale 2013 στις Κυκλάδες, στο Φεστιβάλ Ασέληνον στην Άμφισσα, στο κλείσιμο της 4ης Biennale Αθήνας “AGORA”, καθώς και σε πολλές μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας. Στα τέλη του 2013 εξέδωσαν μια εορταστική ηχογράφηση με 3 τραγούδια εμπνευσμένα από τις ημέρες των Χριστουγέννων, με τίτλο «Vibrators for Christmas – The Holy Release «, ενώ τον Οκτώβριο του 2014 εξέδωσαν την πρώτη ολοκληρωμένη mini- έκδοση με τέσσερα τραγούδια που ήδη διαγράφουν μια πολύ καλή πορεία, στο ζωντανό τους πρόγραμμα, που έχει τίτλο :

΄΄ The Vibes are on – The “Residence” release ΄΄. Δημήτρης Τάσαινας (φωνητικά) Αλέξανδρος Καραδήμος (Ηλεκτρική κιθάρα) Δημήτρης Γρηγοριάδης (Τύμπανα) Παύλος Μαραγκός (Ηλεκτρικό μπάσο)

Ώρα έναρξης των μουσικών εκδηλώσεων : 20:00μ.μ.

Γενική είσοδος 7 € / ημέρα με δωρεάν το 1ο ποτό ή με τη προσφορά μας

10 € / διήμερο με δωρεάν το 1ο ποτό κάθε ημέρα

 

Για περισσότερες πληροφορίες www.provomastores.gr ή προβομάστορες στο Facebook

Αφίσα Provo's Escape Festival 2015