Ο Ντιέγκο Μπουονανότε έφτασε στην Αθήνα για χάρη της ΑΕΚ, αποθεώθηκε από τον κόσμο και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τη νέα του περιπέτεια.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ για τον Αργεντινό που πάτησε επιτέλους το πόδι του στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης και αποθεώθηκε από 500 φιλάθλους της ομάδας. Το Σάββατο αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

O 27χρονος δήλωσε αρχικά: «Η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομαδα. Ένας μεγάλος σύλλογος που θέλει να κερδίζει τίτλους. Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος. Ανυπομονώ να παίξω στην ΑΕΚ, το θέλω πολύ και θέλω να κερδίσω τίτλους.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω σε ποια ομάδα έχω έρθει και έχω πολύ όρεξη να δουλέψω σκληρά για να κατακτήσω πρωταθλήματα με την ΑΕΚ».

Για την υποδοχή και το μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ:

«Είμαι πολύ συγκινημένος. Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Θέλω να παίξω για να κάνω αυτόν τον κόσμο χαρούμενο. Και αυτό που θέλω να τους πω είναι να έχουν την ίδια όρεξη που έχω και εγώ για να πάρουμε τίτλους με την ομάδα και να είναι δίπλα μας».

Για το πότε θα είναι απολύτως έτοιμος να μπει στην ομάδα:

«Έκανε προετοιμασία όλο αυτό το διάστημα με την Γρανάδα. Και η ΑΕΚ είναι ακόμα στο διάστημα της προετοιμασίας. Το πότε θα μπω στην ομάδα, είναι θέμα προπονητή».

Για τον λόγο που αποφάσισε να έρθει στην ΑΕΚ:

«Ξέρω πως είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και στόχος είναι να κατακτά τίτλους, όπως και η Ρίβερ Πλέιτ. Γι αυτό και ήρθα εδώ, είμαι χαρούμενος και έχω πολύ όρεξη να μπω στο γήπεδο και να βοηθήσω«.