Αύριο έχουμε παρουσίαση του Athens Fringe Festival

Χορός, Θέατρο, Μουσική, Μόδα, performance, Εικαστικά, Φωτογραφία, Γλυπτική, video, installations

Το Athens Fringe Festival διοργανώνει την πρώτη φετινή παρουσίαση του Athens Fringe Fashion και του Athens Fringe Live, την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015, στο Βρυσάκι στην Πλάκα.
Φέτος, το Athens Fringe Live 2015 περιλαμβλάνει 2 ξεχωριστά κομμάτια, το Fringe Fashion Live 2015 και το Fringe Live 2015, που πραγματοποιείται σε διάφορους χώρους στο κέντρο της Αθήνας.

Το Athens Fringe Live είναι η ανοιχτή διοργάνωση του Athens Fringe Network, που έχει ως στόχο την παρουσίαση των δημιουργικών έργων των μελών του δικτύου. Το γνωστό από τις προηγούμενες διοργανώσεις Athens Fringe Festival, συνεχίζει, ως “Live” πλέον, να αποτελεί ανοιχτό βήμα για νέους δημιουργούς να δείξουν τη δουλειά τους, να συναντηθούν με το κοινό, με άλλες καλλιτεχνικές και ακτιβιστικές κοινότητες, να συνεργαστούν με φορείς, να δικτυωθούν με επαγγελματίες του χώρου, να συνομιλήσουν με την πόλη.

Το Athens Fringe Network είναι το πρώτο ανοιχτό και επαγγελματικό δίκτυο στην Ελλάδα,  που απευθύνεται σε όλους τους δημιουργικούς πυρήνες της πόλης. Στόχος τους δικτύου είναι να λειτουργήσει συνεκτικά ανάμεσα σε καλλιτέχνες, ακτιβιστικές κοινότητες, κοινό, φορείς, ακαδημαϊκούς, media και υποστηρικτές, ώστε να παρουσιαστούν, να προωθηθούν και να ενδυναμωθούν η δημιουργική δράση και το έργο των νέων δημιουργών εντός και εκτός Ελλάδας.

Το Athens Fringe Fashion θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 20 Ιουνίου 2015 και το Athens Fringe Live θα πραγματοποιηθεί από τις 22 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου 2015.
Info: Βρυσάκι Χώρος Τέχνης & Δράσης (Βρυσακίου 17, Πλάκα), 30 Απριλίου στις 18.00, τηλ.: 210-3210179.