7 σημάδια που δείχνουν ότι θέλει να κανετε συνέχεια σεξ!

1. Σου το λέει.

Ότι σε θέλει. Τον πιάνει αυτό το πράγμα που σου το λέει συνέχεια. Το πρωί πριν φύγεις για τη δουλειά. Σε μηνύματα, ενώ βρίσκεσαι στη δουλειά. Την ώρα που κάνετε σεξ. Το λέει ο άνθρωπος, δεν κρατιέται.

2. Στο σεξ σου κάνει στοματικό, προχωράει σε κανονική διείσδυση και ύστερα σταματάει και σου ξανακάνει στοματικό.

Είναι ίσως από τα πιο ωραία πράγματα που μπορούν να σου συμβούν στο σεξ (αν είσαι φαν του στοματικού) γιατί αισθάνεσαι πραγματικά ότι ο άλλος δεν σε χορταίνει.

3. Σε κοιτάζει.

Μπορεί να κοιτάζει το στήθος σου που φαίνεται μέσα από το ανοιχτό σου πουκάμισο. Ή να κοιτάζει τα οπίσθιά σου την ώρα που βγαίνεις από το μπάνιο. Κυρίως όμως σε κοιτάζει κατά τη διάρκεια του σεξ: μέσα στα μάτια #ανατσουτσούρωμα

4. Δεν μπορεί να πάρει τα χέρια του από πάνω σου.

Σε πιάνει από τη μέση όταν περνάτε το δρόμο. Σου τσιμπάει τον ποπό την ώρα που ετοιμάζεις το τοστ σου. Σε φιλάει στο λαιμό ενώ περιμένετε να πάρετε το ασανσέρ. Έχει συνέχεια σωματική επαφή μαζί σου με κάποιο τρόπο.

5. Αν σε δει με κάτι πολύ σέξι που δεν φοράς συνήθως, όπως τακούνια, αισθάνεσαι ότι μπορεί να σου μείνει στα χέρια.

Ή ότι απλά δεν θα κρατηθεί μέχρι να γυρίσετε σπίτι.

6. Θέλει σεξ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.

Το πρωί, το βράδυ, στο μπάνιο, στο αυτοκίνητο, στο μπαρ. Με λίγα λόγια, αισθάνεσαι ότι αρκεί να το υπονοήσεις και εκείνος θα είναι σε ετοιμότητα.


7. Το σεξ έχει ποικιλία.

Αλλάζετε συνέχεια στάσεις με δική του πρωτοβουλία. Ή σού κάνει κάθε φορά και κάτι καινούργιο. Αυτό συμβαίνει γιατί σκέφτεται συνέχεια τι θέλει να σου κάνει. Και γιατί τον εμπνέεις.