Εσύ, εκείνος και ο ταυτόχρονος οργασμός! Δες πως θα το καταφέρεις!

Όχι, κορίτσια δεν πρόκειται για ακόμη έναν σεξουαλικό αστικό μύθο (δεν θα ασχολούμασταν άλλωστε). Η κορύφωση του άντρα και της γυναίκας την ίδια ακριβώς στιγμή μπορεί να συμβεί όπως ακριβώς και στις ρομαντικές ταινίες του Hollywood. Οφείλουμε, όμως, να σε ενημερώσουμε πως δεν είναι και το ευκολότερο επίτευγμα σε μια σεξουαλική συνεύρεση. Θέλει τύχη, διάθεση, συναίσθημα (ω, ναι) και μερικές εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, που με χαρά σου προσφέρουμε στο κείμενο που ακολουθεί… Γιατί αν σου τύχει θα μας ευχαριστείς για πάντα!

Δοκιμάστε το στον δεύτερο γύρο
Θα μιλήσουμε με αριθμούς. Κατά μέσο όρο ένας άντρας χρειάζεται 3 – 5 λεπτά για να φτάσει σε οργασμό μετά τη διείσδυση σε αντίθεση με τις γυναίκες που θέλουν το λιγότερο 12 – 14 λεπτά! Η διαφορά είναι μεγάλη και όπως καταλαβαίνεις όσο και να «κατέβει» ο ένας χρονικά και να ανέβει ο άλλος ο συγχρονισμός δεν προβλέπεται! Η πιθανότητα του ταυτόχρονου οργασμού λοιπόν είναι μεγαλύτερη όταν εκείνος κατά τον πρώτο γύρο έχει φτάσει σε κορύφωση μία φορά και έχει περισσότερο χρόνο στον δεύτερο γύρο για να σε περιμένει! Μην βιάζεστε λοιπόν… Και ο Ρόκι στον 14ο γύρο πήρε τον τίτλο!

Οι σωστές ερωτικές στάσεις
Δεν ξέρουμε αν έχετε κάποια φίλη που λέει συνεχώς πόσο εύκολα ολοκληρώνει σε κάθε στάση! Αν ναι, μάλλον θέλει να σας εντυπωσιάσει. Υπάρχουν συγκεκριμένες στάσεις που φέρνουν τον γυναικείο οργασμό. Το σημείο G είναι από τις πιο ερωτογενείς περιοχές της γυναίκας, που σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξετε στάσεις που διεγείρουν το συγκεκριμένο σημείο. Η ιεραποστολική, η καουμπόισσα και το κλασικό doggy style είναι εκείνες που αποδεδειγμένα σε βοηθούν… Πόνταρε σε αυτες.

Sex Toys
Εμείς θα σου μιλήσουμε για όσα προτείνουν οι σεξοθεραπευτές και εσύ αποφασίζεις. Υποστηρίζουν λοιπόν οι ειδικοί πως για τη σωστή διέγερσή σου μπορούν να μπουν στο παιχνίδι… παιχνίδια για τη γυναίκα. Με αυτή τη βοήθεια και εξασφαλίζεις τον οργασμό σου και έχεις τη δυνατότητα να τον ελέγξεις και να τον απελευθερώσεις όταν εκείνος είναι έτοιμος να εκραγεί.

Βρήκες την ώρα!
Όταν λένε πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται μάλλον αναφέρονται στον οργασμό σου. Πολλές γυναίκες είναι πιο επιρρεπείς… στον οργασμό τις πρώτες πρωινές ώρες. Βάλε το ξυπνητήρι μια ώρα πιο νωρίς και ξύπνησέ τον γλυκά και ταυτόχρονα!

Καλή επιτυχία (αν και δεν θα την χρειαστείς)!