Εσύ, τι θα προτιμούσες σεξ, ύπνο ή χρήματα; Δείτε τι απαντάνε οι γυναίκες!

Πάνω από 4.300 γυναίκες από τη Βρετανία, τη Βραζιλία, την Κίνα και τις ΗΠΑ συμπλήρωσαν αναλυτικά ερωτηματολόγια, τα οποία αφορούσαν πλήθος θεμάτων.

Από το σεξ και τον ύπνο έως την οικονομική κατάσταση, την τεχνολογία και τα οικογενειακά προβλήματα.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το 68% των Βρετανίδων, το 60% των Αμερικανίδων αλλά και το 70% των γυναικών από την Κίνα δήλωσαν ότι προτιμούν έναν καλό ύπνο το βράδυ από το να κάνουν σεξ.

Οι Βραζιλιάνες φαίνεται πως δεν έχουν έλλειψη ύπνου, καθώς μόνο το 38% επέλεξαν ως πρώτη προτεραιότητα τον ύπνο.

Σε ΗΠΑ και Βρετανία το σεξ είναι υποδεέστερη προτεραιότητα και από την τεχνολογία, δεδομένου πως οι περισσότερες γυναίκες ανέφεραν πως θα προτιμούσαν να περάσουν τρεις μήνες δίχως σεξ παρά δίχως το κινητό ή το τάμπλετ τους.

Προχωρώντας ένα βήμα ακόμη παραπέρα στην υποβάθμιση του σεξ ως αναζωογονητικής δραστηριότητας, το 80% είπαν επίσης ότι θα προτιμούσαν τα χρήματα έναντι του σεξ αλλά και της κοινωνικής δύναμης.
Η εξήγηση; Τα χρήματα εξασφαλίζουν το μέλλον της οικογένειας, το οποίο οι εθελόντριες της έρευνας έθεσαν πάνω από τις δικές τους ανάγκες.

Ωστόσο το γεγονός πως τα χρήματα αποτελούν σημαντική προτεραιότητα δεν σημαίνει πως θα ήθελαν κατ’ ανάγκην να είναι πλούσιες. Αντίθετα, όπως φαίνεται αυτό που επιθυμούν είναι η οικονομική σταθερότητα, αφού όταν κλήθηκαν να ορίσουν την επιτυχία, οι περισσότερες είπαν πως σημαίνει οικονομική σταθερότητα, οικογένεια και ευτυχία, και όχι πλούτη και πολυτέλειες.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ