Στη Λέστερ ο Ρανιέρι!

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έφυγε ως αποτυχημένος από την εθνική Ελλάδος, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να βρει ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, υπογράφοντας με τη Λέστερ.

Ο Ιταλός κόουτς, αφού «τσέπωσε» καλά-καλά την αποζημίωση από την ΕΠΟ, μετά την απόλυσή του, λόγω των τραγικών αποτελεσμάτων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, πλέον θα συνεχίσει τη σταδιοδρομία του στην Πρέμιερ Λιγκ ξανά, αυτή τη φορά στον πάγκο της Λέστερ.

Οι Άγγλοι ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με το Ρανιέρι για τα επόμενα τρία χρόνια, στην οποία ανακοίνωση κάνουν αναφορά στους πολλούς συλλόγους που έχει δουλέψει ο 63χρονος τεχνικός, όπως οι Ίντερ, Βαλένθια, Τσέλσι, Γιουβέντους, ασχέτως εάν από τις περισσότερες εκδιώχθηκε κακήν κακώς.

Τα πρώτα του λόγια ως προπονητής της Λέστερ ήταν τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στη Λέστερ, έναν σύλλογο με μεγάλη παράδοση. Έχω δουλέψει μέχρι σήμερα σε πολλές σπουδαίες ομάδες, σε μεγάλα πρωταθλήματα, αλλά απ’ όταν έφυγα απ’ την Τσέλσι (σ.σ το 2004 είχε απολυθεί), ονειρευόμουν να μου δοθεί ακόμα μια ευκαιρία για να δουλέψω ξανά στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ