Πως φαίνεται ότι μία γυναίκα είναι λίγο «απελπισμένη» και θέλει να βρει επειγόντως άντρα!

Μερικά σημάδια που δείχνουν ότι μια γυναίκα θέλει απεγνωσμένα να βρει έναν σύντροφο είναι τα εξής:

Ρωτάς κάθε φίλο και γνωστό αν έχει κάποιον υποψήφιο να σου γνωρίσει:
έχρι και παλιές συμμαθήτριες που πετυχαίνεις στο δρόμο, αμέσως βρίσκεις την ευκαιρία να ρωτήσεις αν έχουν κανένα λεύτερο παιδί για γνωριμία.

Δεν πηγαίνεις σε γιορτή/μαγαζί που να μην ξέρεις ότι θα υπάρχουν ελεύθεροι άντρες:
Ακόμα και στα γενέθλια της κολλητής σου δεν έδωσες το παρόν αφού ήξερες ότι μόνο ζευγάρια θα δώσουν το παρόν

Έχεις γραφτεί σε κάθε site γνωριμιών:
Και όχι μόνο έχεις γραφτεί σε κάθε διαθέσιμο site γνωριμιών, έχεις κατεβάσει και κάθε εφαρμογή τέτοιου τύπου και δίνεις τα πλήρη στοιχεία σου σε όποιον μα όποιον θελήσει να σου μιλήσει.

Κάνεις τα γλυκά μάτια ακόμα και σε αρσενικές γάτες:
Συνάδελφοι, άντρες στην ουρά του σούπερ μάρκετ ή της εφορίας, όποιο αρσενικό κινείται στο δρόμο γενικά, μπαίνει στο μάτι σου και παλεύεις να το γνωρίσεις.

Πας γυμναστήριο αλλά γυμναστική δεν κάνεις:
Παλεύεις να προωθήσεις την γνωριμία σου με το γυμναστή, διαλέγεις διάδρομο τρεξίματος με βάση το πόσο ωραίος είναι ο διπλανός σου, κάνεις βάρη για να είσαι κοντά σε περισσότερα αγόρια και γενικά, το γυμναστήριο αποτελεί για εσένα ευκαιρία, όχι για να γυμναστείς, αλλά για να τσεκάρεις άντρες (και το σώμα σου ας πάει περίπατο).

Επιλέγεις τα ρούχα σου με βάση μόνο το πόσο σέξι δείχνεις σε αυτά:
Η άνεση πήγε περίπατο στην ντουλάπα σου και παπούτσι δίχως τακούνι δεν θα βρεις. Γενικά, τα ρούχα σου, όλα μα όλα αποτελούν αντρομαγνήτες κι ας σε χαντακώνουν σε επίπεδο άνεσης.

Έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι και να βλέπεις με άλλο μάτι και τους άντρες φίλους σου:

Κι εκεί που τα παιδιά που κάνατε παρέα είκοσι και βάλε χρόνια, ήταν για εσένα αδέρφια, ξεκίνησες να σκέφτεσαι γιατί άφησες αυτές τις αρσενικές επιλογές ανεκμετάλλευτες. Όχι ότι όντως κάποιος σου έδειξε κάτι διαφορετικό αλλά εσύ ψάχνεις αλλιώς τα πράγματα.

Έχεις σκεφτεί ακόμα και δουλειά να αλλάξεις για να γνωρίσεις περισσότερους άντρες:
Στους καιρούς της ανεργίας, εσύ βρήκες ευκαιρία να στέλνεις βιογραφικά σε περιβάλλοντα που σφίζουν από το αντρικό στοιχείο, όχι ότι ξέρεις από αθλητικά ή από φτιάξιμο αυτοκινήτου αλλά επειδή σε τέτοιες δουλειές οι αντρικές περιουσίες είναι περισσότερες.

Άνοιξες και παλι παρτίδες με τους πρώην:
Στην απέλπιδα προσπάθειά σου να βρεις κάποιον, ανάτρεξες στις παλιές σου πηγές εύρεσης αντρών και δίνεις και δίκιο σε πρώην σου που σε χώρισαν, έτσι απλά για να πεις ότι θα μπορούσες να τους δώσεις μια ευκαρία.