Δες τις φάσεις στις οποίες μπορεί να βρεθείς ως single girl!

Την αλήθεια να την πούμε: όταν είσαι μόνη σαν το λεμόνι, η ζωή δεν είναι και τόσο ρόδινη όσο ήθελε να μας την παρουσιάσει το πάλαι ποτέ η Κάρι Μπράντσο. Είτε εσύ τον χώρισες τον προηγούμενο, είτε σε άφησε στα κρύα του λουτρού, ιδού οι φάσεις στις οποίες μπορεί να βρεθείς ως single girl.

Ναι, δηλώνεις ένοχη. Έχεις αγοράσει ένα νέο φόρεμα, παπούτσι, παλτουδάκι για κάθε πρώτο ραντεβού με υποψήφιο αγαπημένο. Ακόμα κι όταν η ντουλάπα σου είναι γεμάτη στυλιστικές επιλογές, εσύ την κάνεις την αγορά για το γούρι, παρότι ο νέος υποψήφιος δεν θα καταλάβει καν αν το συνολάκι σου είναι νέο ή παλιό.

Ενθουσιάζεσαι όταν η κολλητή είναι ένα βήμα πριν το χωρισμό

Δεν είναι πως ζηλεύεις τη σχέση της κολλητής, δεν είναι πως θέλεις να την βλέπεις δυστυχισμένη αλλά πολύ θα το ήθελες να βγαίνετε παρέα μόνες και ωραίες όπως τον παλιό καλό καιρό των φοιτητικών χρόνων.

Αποτρίχωση αυτός ο ξένος:

Αν ο χειμώνας σε βρει μονάχη, σιγά μην μπεις στη διαδικασία να κάνεις αποτρίχωση σε πόδια, μπικίνι, μασχάλη. Ολίγον αηδιαστικό σαν σκέψη αλλά γιατί να χάσεις χρόνο και να κερδίσεις πόνο ενώ δεν θα σε δει κανείς.

Έχεις ήδη καρφιτσάσει στη Pinterest ένα- δύο- τρία νυφικά:

Τι κι αν δεν υπάρχει δεσμός, τι κι αν δεν υπάρχει γάμος εν όψει, τα νυφικά σου τα κοιτάζεις με ενθουσιασμό. Ας ξέρεις ποιο είναι το γούστο σου κι ο γαμπρός θα βρεθεί κάποια στιγμή.

Δεν ξέρεις αν σου αρέσει να είσαι μόνη

Υπάρχουν στιγμές που δεν θέλεις να γυρίζεις μόνη σε ένα άδειο σπίτι κι άλλες στιγμές που νιώθεις υπέροχα που μπορείς να βγάζεις φρύδια και να κάνεις μάσκα προσώπου στη σαλονάρα, στην καναπεδάρα σου βλέποντας SEX AND THE CITY, GIRLS και Ηρωίδες.

Ερωτεύεσαι πέντε φορές την ημέρα

Ναι, μπορείς να ενθουσιάζεσαι με κάθε αρσενικό που πέφτει στο οπτικό σου πεδίο άφοβα, από τον περιπτερά, τον οδηγό του μετρό ή τον μπάρμαν στο στέκι σου. Έτσι γιατί μπορείς!

Βαθμολογείς τους άντρες κολλητούς για να δεις αν θα μπορούσατε να γίνετε κάποτε ζευγάρι:

Γιατί πώς να το κάνουμε: αν ξέμεινεις μόνη, θέλεις να έχεις μια ασφαλή εναλλακτική αφού στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ.

Βιώνεις στιγμές που οι γνωστοί σε βομβαρδίζουν με ανόητες ερωτήσεις:

Έχεις απαντήσει χιλιάδες φορές σε ερωτήματα του τύπου: ακόμα να βρεις κάποιον; Σίγουρα δεν θέλεις να δοκιμάσεις πάλι με τον Τάκη; Δοκίμασε τις γνωριμίες μέσω διαδικτύου; Νταααα! Όλοι μπορούν να κάνουν τους έξυπνους έξω από το χορό.

Νιώθεις κρυφή χαρά όταν οι φίλοι μιλούν για τα προβλήματα στο γάμο τους:

Δεν είναι ότι χαίρεσαι με τη δυστυχία των φίλων απλά χαίρεσαι που εσύ δεν έχεις να αντιμετωπίσεις κάτι παρόμοιο.

Πάντα θέλεις να ρωτήσεις (ή ρωτάς) αν είναι ελεύθερος ο τύπος που αναφέρθηκε στην παρέα.

Η κολλητή σου μιλά για το συνάδελφο Μήτσο που της έχει κάνει τα νεύρα κρόσσια κι αντί να την συμπονέσεις, εσύ θέλεις να ρωτήσεις αν είναι ελεύθερος κι αν ενδιαφέρεται για σχέση!