Πραγματικό σεξ VS Πορνό!

Σίγουρα, οι αριθμοί θα σε σοκάρουν. Όμως, αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κερδίσουμε από τη σύγκριση της ρεαλιστικής ερωτικής εμπειρίας με όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται στην οθόνη, αυτό είναι ότι αξίζει να είμαστε πιο ανοιχτοί σε πειραματισμούς.

Η χρήση του πορνό από άπειρους άντρες και γυναίκες με σκοπό τη σεξουαλική διέγερση και εκτόνωση, συνήθως οδηγεί σε κωμικές έως δραματικές παρεξηγήσεις όταν έρθει η στιγμή να ζήσουν τις πρώτες τους ερωτικές εμπειρίες.

Από την άλλη, όταν βρισκόμαστε σε μια σταθερή μακροχρόνια σχέση, μια πιο περιπετειώδης στάση απέναντι στο σεξ μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά και η πορνογραφία μπορεί να λειτουργήσει ως πηγή έμπνευσης. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που το πορνό έχει τόσους οπαδούς.

Ωστόσο, πολλά από όσα φαίνονται είναι σκέτα παραμύθια με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων. Τι αξίζει λοιπόν να κρατήσεις και τι να πετάξεις στο καλάθι των αχρήστων απ’ όσα βλέπεις στην οθόνη σου; Ιδού η γυμνή αλήθεια, όπως προκύπτει από τις στατιστικές:

1. Η τριχοφυΐα

Στην πραγματική ζωή το 65% των γυναικών και το 85% των αντρών διατηρούν την τριχοφυΐα τους στη μικρή τους περιοχή. Αντιθέτως, οι πορνοστάρ εμφανίζονται όλοι σπανοί, σαν να έχουν υποστεί γενετική μετάλλαξη.
Συμπέρασμα: δεν χρειάζεται να καταπιέζεσαι εξαφανίσεις κάθε ίχνος τρίχας. Κάνε ό,τι σου αρέσει καλύτερα. Άλλωστε κι οι γυναικολόγοι θεωρούν την πλήρη αποτρίχωση της μικρής σου περιοχής εντελώς ανθυγιεινή συνήθεια.

2. Το αιδοίο

Στην πραγματική ζωή το γυναικείο αιδοίο έχει διαφορετικά σχήματα, χρώματα και μεγέθη. Αντιθέτως, τα αιδοία των πορνοστάρ φαίνονται να έχουν βγει όλα από το ίδιο καλούπι.
Συμπέρασμα: είσαι μια χαρά όπως κι αν είσαι.

3. Τα προκαταρκτικά

Στην πραγματική ζωή, οι άνθρωποι χρειάζονται 10-12 λεπτά προκαταρκτικά για να «ανάψουν». Αντίθετα, οι πορνοστάρ είναι πάντα ετοιμοπόλεμοι και περνάνε αμέσως στο ψητό.
Συμπέρασμα: εφόσον δεν πληρώνεσαι για να κάνεις σεξ, δώσε όλο τον χρόνο στον εαυτό σου να το απολαύσει.

4. Το μέγεθος του πέους

Στην πραγματική ζωή, το 80% των αντρών έχει μήκος πέους σε στύση από 13 -15 εκατοστά. Αντίθετα οι πορνοστάρ φαίνονται εξοπλισμένοι με πολύ μεγαλύτερα πέη -βοηθάει κι η αποτρίχωση σ’ αυτό.
Συμπέρασμα: μην υποτιμάς την προίκα του καλού σου.

5. Η διάρκεια

Στην πραγματική ζωή, το 75% των αντρών εκσπερματώνει μέσα σε 3-5 λεπτά. Αντίθετα, οι πορνοστάρ φαίνονται να κρατάνε ψηλά τη σημαία για πάντα.
Συμπέρασμα: μην απογοητεύεσαι, απλά προετοιμάσου καλύτερα με τα ανάλογα προκαταρκτικά.

6. Ο γυναικείος οργασμός

Στην πραγματική ζωή, το 75% των γυναικών δεν μπορούν να έρθουν σε οργασμό μόνο με τη διείσδυση. Αντίθετα, οι πορνοστάρ υποκρίνονται ότι τελειώνουν με συνοπτικές διαδικασίες.
Συμπέρασμα: συν Αθηνά και χείρα κίνει καθώς εδώ, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

7. Σεξ γυναίκα με γυναίκα

Μόνο το 11,5% των γυναικών έχουν δοκιμάσει να κάνουν σεξ με  γυναίκα.
Συμπέρασμα: στο εξής μπορείς να καταλάβεις πού αναφέρεται ο καλός σου όταν υποστηρίζει ότι «όλες το κάνουν».

8. Το πρωκτικό σεξ

Μόνο ένα 40% έχει δοκιμάσει κάποια στιγμή το πρωκτικό σεξ, ενώ το ποσοστό όσων το υιοθετούν ως συχνή πρακτική είναι πολύ μικρότερο.
Συμπέρασμα: δεν έχεις κανένα λόγο να ενταχθείς σε μειονότητα –εκτός κι αν σε τρώει…

9. Το στοματικό

Μόνο ένα 20% των γυναικών επιθυμεί την εκσπερμάτωση στο στόμα τους κι από αυτές μόνο το 30% είναι διατεθειμένες να καταπιούν.
Συμπέρασμα: δεν θα αποτελέσεις εξαίρεση αν θυμώσεις που δεν σου ζήτησε την άδεια και μπορείς να φτύσεις χωρίς παρεξήγηση.

10. Το ομαδικό σεξ

Το ποσοστό των γυναικών που έχουν κάνει τρίο κάποια στιγμή στη ζωή τους είναι λιγότερο από 30%.
Συμπέρασμα: καλύτερα οι δυο μας.

11. Η γυναικεία εσπερμάτωση

Μόνο ένα 6% των γυναικών ομολογεί ότι «εκσπερματώνει».
Συμπέρασμα: μην αυτομαστιγώνεσαι επειδή δεν σου βγαίνει.

12. Το BDSM

Το 40% έχει δοκιμάσει κάποιας μορφής bondage (δέσιμο).
Συμπέρασμα: τελικά, τα παιχνίδια υποταγής δεν είναι και τόσο κίνκι.