Τα 10 ελαττώματα του μπάρμαν!

Θα λέγαμε ότι ισχύουν γενικά για τους άντρες που δουλεύουν νύχτα.
1. Μαζί του δεν παίζουν τα ρομαντικά τριήμερα.

Θυμάσαι τότε που ονειρευόσουν ότι θα αγαπιέσαι με κάποιον ανάμεσα σε ζεστά παπλώματα και αχνιστές κούπες καφές σε κάποιο ορεινό χωριό της Αρκαδίας; Ή τότε που χαιρόσουν με την ιδέα μιας μίνι απόδρασης στην Αίγινα; Τα έχεις ξεχάσει αυτά εδώ και καιρό. Ο φίλος σου δουλεύει βασικά τα Σαββατοκύριακα.

2. Γενικά δεν μπορείς να κανονίσεις πολλά πράγματα μαζί του.

Γιατί δεν έχει σταθερές μέρες στη δουλειά. Ή γιατί ακόμα και τις μέρες που έχει ρεπό το πιο πιθανό είναι ότι θα είναι πολύ πτώμα για να κάνει το οτιδήποτε.

3. Τον φλερτάρουν στη δουλειά.

Κάθε βράδυ. Αλλά είναι μέρος της δουλειάς του το να είναι φιλικός με τους πελάτες (και τις πελάτισσες, φυσικά). Αυτό προσπαθείς να λες στον εαυτό σου κάθε φορά που σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι με τις ορδές των γυναικών που του χαμογελάνε από την μπάρα. Αυτό  που έκανες κι εσύ για να τον ρίξεις, δηλαδή.

4. Δεν είναι πρωινός τύπος.

Ευχάριστα πρωινά ξυπνήματα με χαμόγελα, τζόγκινγκ, φυσικούς χυμούς και εφημερίδες; Not really. Ας πούμε ότι πιο πιθανό είναι να παίζουν μαύροι καφέδες, μουγκρίσματα και ησυχία μέχρι να ανοίξει το μάτι. Κατά τις 4 το μεσημέρι δηλαδή.

5. Θα χρειαστεί κλειδιά για το σπίτι σου νωρίτερα απ’ ό,τι προβλέπεται σε μία σχέση με κάποιον που δεν κάνει βραδινό επάγγελμα.

Εκτός αν σου αρέσει να ξυπνάς στις πέντε η ώρα τα ξημερώματα και να ανοίγεις πόρτες.

6. Γνωρίζει τα σωστά ποτά.

Και τους υπόλοιπους μπάρμεν. Πράγμα που σημαίνει ότι η εμπειρία του να βγαίνεις σε μπαρ μαζί του έχει κάτι το διαφορετικό.Α, και ότι όταν χωρίσετε δεν θα μπορείς να πας πουθενά χωρίς να πετύχεις κάποιον γνωστό του. Χουχουχου

7. Έχει τις καλύτερες ιστορίες.

Γιατί δουλεύει βράδυ και βλέπει πολλά και γιατί, όσο να ‘ναι, οι άνθρωποι έχουν ανάγκη να μιλήσουν και πολλές φορές τα λένε στους ανθρώπους με τα σέικερ ανά χείρας.

8. Πράγμα που τον κάνει και καλό ακροατή.

Τόσα ακούει ο άνθρωπος κάθε βράδυ, έχει μάθει να ακούει. Ή να προσποιείται πως ακούει.

9. Εξοικειώνεσαι με τη μυρωδιά τσιγαρίλας και αλκοόλ.

Αφού κοιμάσαι μαζί της κάθε βράδυ. Αλλά μαθαίνεις να την αγαπάς κιόλας λίγο.
10. Δεν ξεπερνάς εύκολα το πόσο όμορφος σου φαίνεται πίσω από το μπαρ.

Έχουν αυτή τη γοητεία οι ρημάδες οι μπάρμεν, τι να πεις.