10 όμορφες ιδέες για γραφείο στο σπίτι

Περνάμε ώρες ατέλειωτες στη δουλειά και αν είμαστε τυχεροί και δουλεύουμε από το σπίτι έχουμε την ευκαιρία να διακοσμήσουμε τον χώρο μας όπως τον θέλουμε..
να μας εμπνέει, να μας γεμίζει χαρά και διάθεση για δημιουργική δραστηριότητα.
Avenal-Oct-12

Αφιερώστε το γραφείο σας στο αγαπημένο σας χόμπι και αφήστε τη ραπτική σας μηχανή πάντα διαθέσιμη και έτοιμη για δημιουργίες.

Brown-july-13

Οργανωθείτε με καλαθάκια για να είναι πάντα τακτοποιημένο το γραφείο σας.

Chloe-Owens-feb-13

Δεν έχετε χώρο να αφιερώσετε ξεχωριστό δωμάτιο για γραφείο; Κλέψτε μια γωνιά του καθιστικού σας και επιπλώστε το μ’ένα όμορφο γραφείο όπως αυτό το ρετρό κομμάτι της φωτογραφίας μας. Φροντίστε όμως να είναι πάντα τακτοποιημένο εφόσον θα είναι πάντα ορατό!

Claire-Staveley-Sept-12

Αν είστε από τους τυχερούς που διαθέτουν ξεχωριστό χώρο γραφείου και έχετε πολλά αντικείμενα, διακοσμήστε τον χώρο σας με λευκά, ή τέλος πάντων μονόχρωμα, έπιπλα για μην ανταγωνίζονται μεταξύ τους και σας ζαλίζουν.

Falcon-aug-11

Αν τον εργασιακό σας χώρο τον μοιραζόσαστε με άλλον χώρο του σπιτιού διατηρήστε ομοιομορφία στα χρώματα βάφοντας τα έπιπλα όμοια με τα υπόλοιπα ή με τους τοίχους.

Korzenietz2-oct-12

Μια όμορφη ιδέα είναι να βάλετε μια λουρίδα αγαπημένης ταπετσαρίας να τονίσετε κάποιο σημείο ή απλά να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στο γραφείο σας που θα σας εμπνέει και θα σας γεμίζει με διάθεση για δουλειά.

Lane-july-13

Όσο μικρός και να είναι ο χώρος σας πάντα υπάρχουν λύσεις. Αυτό το μικρό αλλά βολικό γραφειάκι χώρεσε σε μια γωνιά του καθιστικού.

Laura-Stephens-Aug-2011-in-loft

Η εκμετάλλευση μιας εσοχής φιλοξενεί αυτό το όμορφο και λειτουργικό γραφείο.

Price-July-11

Ξεφύγετε από τα στερεότυπα και σκεφτείτε άλλες λύσεις..μια κουνιστή καρέκλα για παράδειγμα!

Waller-dec-12

Ένας μοντέρνος χώρος όπου έμφαση δόθηκε στις δύο ντιζαϊνάτες καρέκλες με φόντο τα ουδέτερα και μονόχρωμα έπιπλα.