ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 10 εντυπωσιακές τραπεζαρίες των celebrity

Πάντα θα μας κεντρίζει το ενδιαφέρον να επισκεπτόμαστε τα σπίτια επώνυμων και να δούμε αν ταιριάζει η εικόνα που έχουμε για αυτούς με τους προσωπικούς τους χώρους.

Έτσι, σήμερα, ρίχνουμε μια ματιά σε 10 τραπεζαρίες επώνυμων, μαθαίνουμε για το γούστο τους, το στυλ τους και παίρνουμε ιδέες..
BROOKE SHIELDS

Η Brooke Shields συνεργάστηκε με τον διακοσμητή David Flint Wood για το αρχοντικό της στο Μανχάταν. Με κλασσική γραμμή και ρομαντικό ύφος ο μαύρος πολυέλαιος αναδεικνύει την ταπετσαρία και κεντρίζει το βλέμμα. Το vintage μαρμάρινο τραπέζι έιναι από το Ralph Lauren Home και οι καρέκλες από Jansen.

STING

Η τραπεζαρία του Sting και της συζύγου του, Trudie Styler στο σπίτι τους στο Λονδίνο είναι ένα σπίτι του 18ο αιώνα που ανακαινίστηκε με την βοήθεια του αρχιτέκτονα τους όπου για να κάνουν τους χώρους να φαίνονται μεγαλύτεροι τοποθετήσανε έναν τεράστιο φεγγίτη για να φέρει φυσικό φως στον χώρο. Χαρακτηριστικό είναι η υπερ-μεγέθους τραπεζαρία που κεντρίζει το βλέμμα.

ellen-degeneres-portia-de-rossi

Η ημιυπαίθρια βεράντα της Ellen DeGeneres και της συντρόφου της Portia de Rossi στο Beverly Hills διακοσμείτε με ένα ξύλινο τραπέζι του 19ο αιώνα και ψάθινες καρέκλες με χαλαρή και άνετη διάθεση.

nina-garcia

Η τραπεζαρία της εκδότριας μόδας Nina Garcia στο Μανχάταν όπου πρωταγωνιστεί ένα Σουηδέζικο φωτιστικό της δεκαετίας του 1920.

ozzy

Από τις πιο εντυπωσιακές τραπεζαρίες είναι αυτή του Ozzy Osboυrne και της συζύγου του Sharon στην Καλιφόρνια. Συνεργαστήκανε με τον κοντινό τους φίλο Martyn Lawrence Bullard για να δημιουργήσουνε ένα υπέροχο, φωτεινό χώρο που απέχει κατά πολύ από το προηγούμενο σπίτι τους το οποίο ήταν σε στυλ Γοτθικό. Ο όλος χώρος παραπέμπει σε Γαλλικό κλασσικό ρυθμό, κάτι που πραγματικά μου κάνει εντύπωση για το ζευγάρι αυτό…ποιος το περίμενε!

gerard-butler

Καθόλου παράξενο που η τραπεζαρία του Gerard Butler στο Μανχάταν σχεδιάστηκε από τους Alexander Gorlin, αρχιτέκτονα, και των Elvis Restaino, σχεδιαστής κινηματογράφου καθώς το θεατρικό ύφος είναι ολοφανερό.

Ήθελα κάτι εκλεπτυσμένο και όμορφο και ταυτόχρονα αρρενωπό και “τραχύ”.

armani

Με την βοήθεια της σχεδιαστικής του ομάδας ο Giorgio Armani μετέτρεψε έναν στάβλο του 17ο αιώνα κοντά στο Σαν Μορίτζ στην Ελβετία σ” ένα εξοχικό καταφύγιο. Το τραπέζι με ορειχάλκινη βάση είναι του ιδίου [Armani/Casa], όπως και οι καρέκλες-σκηνοθέτη, επενδυμένες με δέρμα. Όλο το δωμάτιο είναι επενδυμένο σε ξύλο μαόνι, το οποίο του δίνει το αρρενωπό του ύφος.

item16.rendition.slideshowWideVertical.celebrity-dining-rooms-17-diane-von-furstenberg

Το ρετιρέ διαμέρισμα της Diane von Furstenberg στο Μανχάταν εκφράζει το έντονο στυλ της και την αγάπη της για τα εμπριμέ. Vintage καρέκλες πλαισιώνουν ένα τραπέζι με βάση όμοιο δέντρου και ένα πορτραίτο του Andy Warhol εκτίθεται στο φόντο. Το διαμέρισμα βρίσκεται πάνω από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας της.

item21.size.0.0.celebrity-dining-rooms-22-demi-moore-ashton-kutcher

Ένα τραπέζι από την δεκαετία του 1930 δεσπόζει στην φωτεινή τραπεζαρία της Demi Moore και του Ashton Kutcher στο Beverly Hills.

robert-redford

Ο χώρος του πρωινού στο ρετιρέ διαμέρισμα του Robert Redford ταιριάζει απόλυτα στο στυλ του καθώς φέρνει φυσικά υλικά -ξύλινα έπιπλα, ακατέργαστα, ξύλινο ταβάνι από πεύκο.