Ανανέωσε Στιλ ο Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακά της, Λουκ Στιλ.

Ο Άγγλος γκολκίπερ θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία του «τριφυλλιού» μέχρι το 2018, αφού ήρθε σε συμφωνία με τους «πράσινους» για διετή ανανέωση, με τον ποδοσφαιριστή να δηλώνει πως νιώθει μεγάλη τιμή που βρίσκεται στο σύλλογο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Λουκ Στιλ για την διετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Άγγλου τερματοφύλακα, που θα παραμείνει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018.»

Η δήλωση του Στιλ:

«Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα και την οικογένειά μου η σημερινή. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα να μην μείνω εδώ, νιώθω μια ιδιαίτερη “σύνδεση” με τον Παναθηναϊκό! Ξέρω ότι αυτά ακούγονται σαν… κλισέ, αλλά μετά από μια ολόκληρη σεζόν είμαι σε θέση να έχω άποψη και να λέω αυτά που πραγματικά πιστεύω κι όχι αυτά που ενδεχομένως… απλά συνηθίζονται.

Όλοι στον Σύλλογο είναι παραπάνω από επαγγελματίες, το βλέπεις καθημερινά αυτό. Νιώθω μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ! Στο ποδόσφαιρο η καριέρα είναι μικρή και πρέπει να παίρνεις αποφάσεις. Είναι πολύ ωραίο να σε θέλουν, οπότε δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ…».