Απογοήτευσε ξανά και ηττήθηκε ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε για ακόμα ένα φιλικό κακός και ηττήθηκε ξανά, αυτή τη φορά από τον Άγιαξ με 2-0.

Οι «πράσινοι» αποχαιρέτησαν την Ολλανδία με νέα ήττα, αλλά το σημαντικότερο με νέα κακή εμφάνιση. Στο πρώτο μέρος υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο και αυτή ήταν ο «Αίαντας», που κυριάρχησε χάρη στο ασφυκτικό πρέσινγκ ψηλά και την καλή κυκλοφορία, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στο «τριφύλλι», που ουσιαστικά δε δημιούργησε καμία φάση. Μάλιστα, η ολλανδική ομάδα πέτυχε και γκολ, αξιοποιώντας την ολοφάνερη υπεροχή της με τον Μίλικ στο 32′.

Στο δεύτερο μέρος οι παίχτες του Αναστασίου ανέβασαν την απόδοσή τους εκμεταλλευόμενοι και την κόπωση του Άγιαξ, που πραγματοποίησε μόλις 2 αλλαγές, και έτσι άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά να μην τις αξιοποιούν οι Πέτριτς, Μπεργκ, Καλτσάς και Ατζαγκούν. Έτσι, κόντρα στη ροή του ματς οι «πράσινοι» δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα από τον Ελ Γκάζι στο 86′.

Άγιαξ: Μπουρ, Τέτε, Βαν Ντερ Xoρν, Ριέντεβαλντ, Ντάικς, Μπαζούρ, Κλάασεν, Σινκγκράβεν, Σένε, Μίλικ (46′ Ελ Γαζί), Μένινγκ (63′ Τσέρνι).

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (46′ Στιλ), Βέμερ (63′ Μαρινάκης), Ταυλαρίδης (46′ Τριανταφυλλόπουλος), Κουτρουμπής (67′ Τελάντερ), Χουχούμης (46′ Ατζαγκούν), Λαγός (63′ Δώνης), Ζέκα (79′ Αγγελόπουλος), Πράνιτς, Λουντ (46′ Νίνης), Καρέλης (46′ Πέτριτς), Μπεργκ (63′ Καλτσάς).