Με ψήφους 4-3 η ΕΕΑ έκανε αποδεκτή την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και απαγόρευσε την παρουσία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο στοιχηματικό κουπόνι του ΟΠΑΠ. Απίστευτη αντιπαράθεση Μελισσανίδη με μέλος της ΕΕΑ.

Η εξήγηση του Δημήτρη Μελισσανίδη για τη σχέση του με την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έπεισε την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και με ψήφους έχασε την υπόθεση και ως εκ τούτου έγινε δεκτή η καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί ασυμβίβαστου μεταξύ ΑΕΚ-ΟΠΑΠ.

Αυτό σημαίνει πως η Ένωση δε θα βρίσκεται στο κουπόνι του στοιχήματος τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς  η ΕΕΑ έκρινε πως ο «Τίγρης» είναι ο διοικητής των «κιτρινόμαυρων» και ενδέχεται να υπάρξουν νέες κυρώσεις στην ομάδα, εάν τυχόν γίνει κάποια καταγγελία στη σούπερ λιγκ.

Τα ευτράπελα δεν έλειψαν, αφού ο ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου» είχε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με μέλος της ΕΕΑ και μάλιστα κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφυγαν, ενώ έκανε καταγγελία για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο διάλογος είχε ως εξής:

Μελισσανίδης: «Έχεις ανοικτή γραμμή με τον Πειραιά»

Βάμβουκας: «Παρακαλώ να γραφτούν στα πρακτικά αυτά»

Μελισσανίδης: «Είσαι σε εντεταλμένη υπηρεσία»

Βάμβουκας: «Να γραφτούν στα πρακτικά»

Μελισσανίδης: «Στ” αρ…ια μου»

Βάμβουκας: «Θα πάμε στα δικαστήρια»

Μελισσανίδης: «Να πας όπου θέλεις»

Επίσης ο Μελισσανίδης επιτέθηκε στο Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας: «Έχετε ασχοληθεί μήπως ασκεί διοίκηση στον Ολυμπιακό, ενώ του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι από τον κ. Ανδρεάδη;», για να πάρει την απάντηση: «Η ΕΕΑ ερευνά το θέμα».

Έπιειτα συνέχισε παρουσιάζοντας δημοσίευμα του Reuters για τους περιοριστικούς όρους του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφέροντας: «Τον ψάχνει η Interpol, εσείς τι κάνετε;», ενώ φέρεται να απείλησε με αγωγές τα μέλη της ΕΕΑ, ενώ επιτέθηκε και στον Χρήστο Πανόπουλο για την χθεσινή (27/7) ανακοίνωση, υποστηρίζοντας ότι τον στοχοποίησε.