Τυχερή νίκη από τον κακό Ολυμπιακό

Με δύο τυχερά γκολ σε δύο λεπτά στο τέλος του αγώνα ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε πολύ δύσκολα του Λεβαδειακού με 2-0 στο ΟΑΚΑ.

Οι «ερυθρόλευκοι» προβλημάτισαν σε μεγάλο βαθμό με την απόδοσή τους, αλλά τελικά κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν με δύο άκρως τυχερά γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Το ένα πέτυχε ο Μιλιβόγεβιτς όταν η μπάλα χτύπησε στο πόδι του σε προσπάθεια για διώξιμο στο 89′ και το δεύτερο ο Φορτούνης στο 91′ ξανά από κόντρα και αφού βρήκε η μπάλα και στο δοκάρι.

Οι Βοιωτοί στάθηκαν αρκετά καλά ανασταλτικά και έχοντας σε καλή βραδιά τον Τσιντώτα κατάφεραν για μεγάλο χρονικό διάστημα να κρατούν τους Πειραιώτες στο μηδέν. Με τη βοήθεια και της τύχης βέβαια, καθώς σε δύο περιπτώσεις με τους Ντομίνγκεζ (85′) και Ντοσεβί (80′) σώθηκαν από το δοκάρι. Ωστόσο αργότερα η τύχη τους γύρισε την πλάτη και από δύο κόντρες έφυγαν χωρίς βαθμό από το ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Περέιρα δίκαια πάντως πήρε το τρίποντο από το ματς, φτάνοντας τους 6 πόντους στο πρωτάθλημα, όντας ανώτερη και φτιάχνοντας κάποιες κλασικές ευκαιρίες, αλλά η εικόνα δεν ήταν καθόλου και αντιμετώπισε προβλήματα στην ανάπτυξη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καμπιάσο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Μάντζιος): Τσιντώτας, Μιλιάζες, Εντουίν, Τριποτσέρης, Στάθης, Νικολάου, Ρομέου, Γιακουμάκης (88′ Ναβάρο),

Μαχαίρας (46′ Μουλόπουλος), Μίνγκας (67′ Μάρκοβιτς), Μάντζιος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο (56′ Σεμπά), Φορτούνης, Πάρντο (57′ Ντομίνγκες), Ντουρμάζ (71′ Ντοσεβί), Χάρα.