Αυτός ο θηλυκός μακάκος έχασε το μωρό του μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον τοκετό. Οι εικόνες είναι σπαρακτικές! (εικόνες)

Ο άνθρωπος σίγουρα δεν είναι το μοναδικό είδος στον πλανήτη μας που μπορεί και εκφράζει τα συναισθήματα του.  Εάν υπάρχει ακόμη κάποιος, ο οποίος δεν έχει πειστεί για αυτό, το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει, είναι να δει τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Στις φωτογραφίες θα δείτε μια μητέρα μακάκος η οποία θρηνεί το νεκρό μωρό της, μεταφέροντας το για μέρες στο Εθνικό Πάρκο στο Sulawesi στην Ινδονησία.

Όπως δήλωσε ο Άντριου Ουάλμσλι, ο φωτογράφος που τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες, «μου ήταν πολύ δύσκολο να παρακολουθήσω καν αυτό που συνέβαινε.»

Ένας θηλυκός μακάκος λικνίζει το νεκρό νεογέννητο μωρό της στην αγκαλιά της στο Εθνικό πάρκο της Ινδονησίας.
Αυτή η μακάκος αρνείται να αποχωριστεί το νεκρό μωρό της! Οι εικόνες είναι σπαρακτικές!Η μητέρα για πολλές ημέρες μετέφερε μαζί της το μικροσκοπικό παιδί της. Έφτασε στο σημείο ακόμη και να επιτεθεί σε έναν αρσενικό μακάκο που προσπάθησε να προσεγγίσει και να αγγίξει το νεκρό μωρό της. Αυτή η μακάκος αρνείται να αποχωριστεί το νεκρό μωρό της! Οι εικόνες είναι σπαρακτικές!Η συγκινητική στιγμή αποθανατίστηκε από την κάμερα του φωτογράφου άγριας φύσης Άντριου Ουάλμσλι, από την Οξφόρδη.
Αυτή η μακάκος αρνείται να αποχωριστεί το νεκρό μωρό της! Οι εικόνες είναι σπαρακτικές!Τόσο η μητέρα όσο και το νεογέννητο της ανήκουν στο γένος Μακάκος ο μέλας (Macaca nigra) που έχει χαρακτηριστεί ως ένα εξαιρετικά απειλούμενο είδος.
Αυτή η μακάκος αρνείται να αποχωριστεί το νεκρό μωρό της! Οι εικόνες είναι σπαρακτικές!