Ερωτικοί σύντροφοι ή σεξουαλικοί παρτενέρ…. Ιδού η απορία! Μάθε πως να τα ξεχωρίζεις!

Μην μας πεις πως δεν έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν οι σωματικές επαφές με το αντικείμενο του πόθου σου είναι μια εμπειρία με συναίσθημα ή απλώς μια ωμή σωματική έλξη; Η διαφορά είναι τόσο μικρή, που μπορεί να ξεγελαστείς… 7 είναι οι διαφορές που μπορούν να σε βοηθήσουν να καταλάβεις τι ακριβώς κάνετε με τον καλό σου… Σεξ με έρωτα ή σεξ με πόθο;

1. Το σεξ με έρωτα σε κάνει να θες να κλάψεις γιατί βιώνεις πολύ έντονα συναισθήματα με τον παρτενέρ σου! Από την άλλη το σεξ με πόθο σε κάνει να θες να κλάψεις γιατί έχεις ένα προαίσθημα ότι μόλις τελειώσει η πράξη δεν θα μιλήσετε ξανά!

2. Στο σεξ με πόθο ο σύντροφός σου παρακαλάει να μην σε γονιμοποιήσει!. Στο σεξ με έρωτα ξέρει πως θα γίνεις μια καλή μαμά και δεν έχει πρόβλημα με την ιδέα!

3. Αμέσως μετά το σεξ με έρωτα το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να μείνετε αγκαλιά. Μετά το σεξ με πόθο το μόνο που θες είναι να θυμάται το επίθετό σου ή τουλάχιστον πως πίνεις τον καφέ σου!

4. Κατά τη διάρκεια του σεξ με έρωτα είσαι ο εαυτός σου. Κατά τη διάρκεια του σεξ με πόθο είσαι περισσότερο συγκεντρωμένη στο να κάνεις τον άλλον να περάσει καλά και δεν σε ενδιαφέρουν τόσο οι ανάγκες σου (bye, bye, οργασμέ!).

5. Ακόμα και αν δεν φτάσεις σε οργασμό στο σεξ με έρωτα νιώθεις ικανοποιημένη γιατί επικοινώνησες με τον άλλον σε συναισθηματικό επίπεδο. Αν στο σεξ με πόθο δεν είδες ποτέ την κορυφή τότε νιώθεις την λεγόμενη… μισή χαρά.

6. Έχεις περισσότερες πιθανότητες για παθιασμένες καταστάσεις στο σεξ με πόθο. Το σεξ με έρωτα αντιθέτως γίνεται προβλέψιμα πάνω σε ένα κρεβάτι γεμάτο ροδοπέταλα!

7. Στο σεξ με πόθο είναι πιο πιθανό να μάθεις νέες τεχνικές και νέες στάσεις. Στο σεξ με έρωτα δεν χρειάζεσαι όλα εκείνα τα ακροβατικά για να εντυπωσιάσεις γιατί απλά δεν είναι αυτός ο στόχος σου.

Ελπίζουμε τώρα να ξεδιαλύναμε την απορία σου!