Ελένη Χατζίδου: Το εορταστικό Σαββατοκύριακο για τα γενέθλια της!

Όχι μια αλλά δύο μέρες συνεχόμενες γιόρτασε τα γενέθλια της η Ελένη Χατζίδου!Η τούρτα έκπληξη για τα γενέθλια της και το Κυριακάτικο μεσημέριατικο γλέντι στο “Άμμος”!

Μέρα γιορτής και χαράς για την Ελένη Χατζίδου, το Σαββάτο 28 Ιουνίου και το γλέντησε δεόντως!

Μετά την τούρτα έκπληξη για τα γενέθλια της που της είχανε ετοιμάσει ο Χρήστος Χολίδης με τον Χρήστο Μενιδιάτη και όλο το επιτελείο του Frangelico όπου σκίζουν εδώ και μήνες, αφού την αιφνιδίασαν τραγουδώντας της το Happy Birthday στα καμαρίνια αλλά και στην πίστα, η Ελένη Χατζίδου την επόμενη μέρα μαζί με φίλους και συνεργάτες της… συνέχισε το γλέντι των γενεθλιών της.

Κυριακή μεσημέρι και η τραγουδίστρια βρέθηκε στο “ΆΜΜΟΣ μουσικό θαλασσομεζεδοπωλείο” στο Πόρτο Ράφτη, όπου του έδωσε και κατάλαβε! Αφού πρώτα απόλαυσε το μπάνιο της στην must οργανωμένη παραλία “Navy Style” με άκρως καλοκαιρινή αμφίεση έσπευσε να απολαύσει τους μεζέδες του “ΆΜΜΟΣ” ενώ δεν δίστασε να πει και πολλά τραγούδια, δράττοντας το μικρόφωνο απο την ορχήστρα και τους συναδέλφους της που κάθε Παρασκευή, Σαββάτο-Κυριακή, πρωτοστατούν στα πιο καλοκαιρινά live στο κατάμεστο απο κόσμο μαγαζί!

IMG_8737IMG_8740IMG_8744IMG_8748