Έξαλλος ο Πολυχρονίου: ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ στην εκπομπή Join Us και η ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ στην Ελένη Μενεγάκη

Για τις «κομμένες» δηλώσεις του για την παρουσιάστρια κινείται νομικά για την αποκατάσταση της εικόνας του ο Γιώργος Πολυχρονίου.

Δεν μιλά συχνά αλλά όταν το κάνει βάζει τα πράγματα στη θέση τους και μιλά έξω από τα δόντια! Ο Γιώργος Πολυχρονίου μετά τις κομμένες δηλώσεις του- όπως ισχυρίζεται- για την Ελένη Μενεγάκη από την εκπομπή «Join Us», αναγκάζεται για πρώτη φορά στη ζωή του να στείλει εξώδικο σε τηλεοπτικό σταθμό. Στον ΣΚΑΙ. Δείτε ένα απόσπασμα από τα όσα δήλωσε στο govastileto και στην Σπυριδούλα Κάμπου:
“…Δέχτηκα να δώσω συνέντευξη στον δημοσιογράφο Θανάση Αναγνωστόπουλο για την εκπομπή «Join Us» και κοίτα να δεις τι μου έκαναν οι τύποι. Και σου ομολογώ ότι σε εσένα είναι η τελευταία φορά που θα απαντήσω σε προσωπικό επίπεδο για τη σχέση μου με την Ελένη. End of my life. Δεν ξέρω γιατί επιμένουν και τι ενορχήστρωση είναι όλη αυτή. Μπορεί λέω να έγινε και συμπτωματικά και προς εμπορικό όφελος της εκπομπής τους, αλλά δεν με απασχολεί. Εμένα μου έκαναν ζημιά και μου τσαλακώνουν το προφίλ μου. Γιατί να μου το κάνουν αυτό; Το είχα ποτέ ανάγκη επαγγελματικά; Δεν μπορώ είμαι στενάχωρος και θέλω να είμαι άψογος με τον συνάνθρωπό μου σε όλα. Γιατί να στεναχωριέμαι τώρα με αυτές τις βλακείες. Γιατί; Και όταν έχω και δίκιο. Για αυτό και ήδη την επόμενη εβδομάδα θα σταλεί και στο κύριο Αναγνωστόπουλο και στο Join Us του ΣΚΑΙ, εξώδικο. Ένα εξώδικο για να παίξει όλη η εκπομπή ή να μην ξανά παίξει ποτέ».
Ποιες ήταν οι δηλώσεις για την Ελένη που κόπηκαν. Τι ακριβώς συνέβη γιατί έχω μπερδευτεί λίγο.
«Λοιπόν ακούστε να δείτε πως έγινε. Λέω όλοι θέλουμε να έχουμε μια Ελένη, κάτι που έχω πει και για ένα άλλο κορίτσι την Καλομοίρα, που εξίσου ένα ευχάριστο πλάσμα σαν την Ελένη. Όλοι θέλουμε να έχουμε μια Ελένη στην οικογένειά μας. Θέλουμε μια Ελένη, είτε σαν ξαδέρφη μας, γειτόνισσά μας, συνεργάτιδά μας, φίλη μας, οτιδήποτε. Είναι ένα χαρούμενο, μπριόζικο, ευχάριστο, όμορφο κορίτσι, που γελάει συνεχώς. Και λέω την αλήθεια. Και αφού λοιπόν της έμπλεξα στο εγκώμιο, με εννιά χαρακτηρισμούς υπέρ της, έναντι 8 που είπα για την κόρη μου που για εμένα είναι τα πάντα.
Στην κόρη μου είπα για δυο ελαττώματά της στα πολλά προσόντα της. Ότι είναι ευτραφούλα και πολύ ζηλιάρα. Στην Ελένη δεν βρήκα κανένα άσχημο. Η ερώτηση που μου έκανε επίσης ο Αναγνωστόπουλος ήταν η εξής: «Αν είναι έμφυτη ταλαντούχα». Και απάντησα. Ε δεν είναι έμφυτη ταλαντούχα. Έμφυτο ταλέντο έχει ο Καζαντζίδης όπως και ο Στράτος Διονυσίου, ο Λάκης Λαζόπουλος που γεννήθηκαν με αυτό. Ταλέντο είναι επίσης ένας κομπιουτεράς στην ηλικία των 7. Η Ελένη δεν ήταν έμφυτο ταλέντο. Έχτισε τη καριέρα της σιγά σιγά, έγινε και καθιερώθηκε. Είναι μια άλλου είδους επιτυχημένη φιγούρα των ΜΜΕ.
Καταχειροκροτέα και επιδοκιμαστέα. Και επειδή ξεχωρίζω για τις βλακείες που λέω πολλές φορές, είπα και την εξής. Ότι έγινε με την ιδιωτική ή επαγγελματική ανοχή ή προσπάθεια του καναλιού. Δεν είπα κάτι κακό ή πονηρό. Όταν λέω ιδιωτικό ενδιαφέρον ή από προσωπικού, αναφέρομαι και σε εμένα και την σχέση μου με την αείμνηστη Άννα Πρετεντέρη, την μορφή της τηλεόρασης που με στήριξε, με πίστεψε και με αγαπούσε ιδιωτικά, περνώντας χρόνο μαζί όταν με καλούσε για φαγητό και λέγαμε τα αστεία μας. Δεν σημαίνει αυτό ότι είχαμε και ερωτικό ενδιαφέρον. Έτσι έγινε η ιστορία. Όλα παρεξηγήθηκαν. Σε μια συνέντευξη που έγινε το Γενάρη, που αν την δείτε θα δείτε ότι εύχομαι καλή λευτεριά στην Ελένη», μια εκπομπή που έκοψε όλα τα καλά που είπα για την Ελένη, απομόνωσε μια βλακεία, που προβλήθηκε το Μάρτιο και πριν από λίγες μέρες μου λένε ότι κυκλοφόρησε η Espresso με τίτλο, ο Πολυχρονίου είπε την Ελένη ατάλαντη. Και δεν φταίει η εφημερίδα. Είδε την επανάληψη της εκπομπής που προβλήθηκε για τέταρτη φορά χωρίς το ειδικό σήμα Ε που υποδηλώνει την επανάληψη, και απαγορεύεται να μην το βάζεις».
Τι ζητάτε τώρα μέσω του εξώδικου στην εκπομπή;
«Πρέπει ο ΣΚΑΙ και το join Us να βάλουνε ολόκληρο αυτό το σημείο που αναφέρομαι στην Ελένη και στη κόρη μου ή να επαναληφθεί η εκπομπή, να αλλάξει και στο διαδίκτυο ή να κατεβάσουν την εκπομπή από το διαδίκτυο και να μην την ξεπροβάλλουν ποτέ. Εγώ εύχομαι το πρώτο. Τι να πω; Υπάρχει μια ύποπτη, οργανωμένη προσπάθεια εναντίον μου.
Πήρατε τηλέφωνο την Ελένη Μενεγάκη να της δώσετε εξηγήσεις και να λυθεί η παρεξήγηση;

«Επειδή με τις αλλεπάλληλες αυτές παρεξηγήσεις δεν έχω το θάρρος να την πάρω τηλέφωνο. Θέλω να την πάρω και να της ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη γιατί δεν φταίω εγώ όλα αυτά. Αλλά λέω και άλλα μου βγάζουν. Ελπίζω και το ξαναλέω αυτό, να μην μου το κάνουν με δόλο. Αλλά στην τηλεόραση η κακία είναι αυτή που πουλάει. Δεν βγάζει είδηση μια δήλωσή μου του τύπου, πόσο γλυκό πλάσμα είναι η φίλη μου η Λουιζίδου».