6 λόγοι για τους οποίους ανησυχεί ένας άντρας όταν κάνει σεξ!

Όσο και να νομίζεις ότι μόνο οι γυναίκες αισθάνονται κάθε είδους ανασφάλειες κατά τη διάρκεια του σεξ, τελικά φαίνεται και και ο άντρας βασανίζεται από διάφορες σκέψεις που μπορεί ακόμα να επηρεάσουν και τη γενικότερη διάθεσή του για σεξ!

Τι μπορεί να σκέφτεται λοιπόν ο άντρας στο κρεβάτι; Μήπως σου θυμίζουν και σενα κάτι αυτά;

1. Το να σε πιάσει κράμπα στο καλύτερο σημείο της ερωτικής πράξης. Κάποιες απαιτητικές στάσεις μπορεί να επιφέρουν άσχημες καταστάσεις! Το να σε πιάσει κράμπα κατά τα διάρκεια της συνεύρεσης δεν είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να ανησυχείς, αφού ειδικά αν δεν είσαι… Ολυμπιονίκης τότε το φαινόμενο μπορεί να σου παρουσιαστεί!

2. Αν ιδρώνεις πολύ. Μιλάμε για σεξ που αυτόματα σημαίνει ότι αν δεν ιδρώσετε… δεν είναι (καλό) σεξ. Γι΄αυτό σταμάτα να σκέφτεσαι μήπως την ενοχλεί ο ιδρώτας σου και προσπάθησε να την κάνεις και εκείνη να ιδρώσει…

3. Αν μιλας περισσότερο από όσο χρειάζεται. Για να το ξεκαθαρίσουμε. Στις γυναίκες αρέσει να ακούνε σέξι κουβέντες στο κρεβάτι, οπότε μην την βγάλεις στην… μούγκα!

4. Αν της αρέσει η έκφραση που παίρνεις όταν φτάνεις στο… τέλος. Όλοι οι άντρες κάνουν γκριμάτσες εκείνη τη στιγμή και όλοι ανησυχούν μήπως φαντάζουν αστείοι! Εκείνες το ξέρουν αυτό, οπότε ακόμα και να κάνεις κάποια απίστευτα αστεία γκριμάτσα, εκείνη κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σου πει τίποτα.

5. Αν το σώμα σου είναι ωραίο. Νομίζεις πως την ανασφάλεια με τα κιλά και την εμφάνιση την έχουν μόνο οι γυναίκες; Όχι! Όσο και να μην θες να το παραδεχτείς οι περισσότεροι άντρες  έχουν τις ανασφάλειες τους για το σώμα τους. Οπότε ο χαμηλός φωτισμός ευνοεί και τους δύο σας!

6. Αν το ευχαριστιέται ή βαριέται η σύντροφός σου. Το ότι ξέρεις ότι οι γυναίκες είναι καλές στο να προσποιούνται συντελεί αντικειμενικά στο να βρίσκεται στο μυαλό σου το ερωτηματικό ότι μπορεί εκείνη να έχει ήδη βαρεθεί και απλά να σου κάνει υποστήριξη μέχρι να ολοκληρώσεις. Δεν θα μάθεις ποτέ αν πράγματι αυτό συμβαίνει, οπότε χαλάρωσε και απόλαυσέ το!