ΣΟΚΑΡΟΥΝ οι νέες αποκαλύψεις της αυτοκτονίας του Γουίλιαμ: ΣΚΟΥΠΙΣΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ λίγο πριν το θάνατό του

Νέα στοιχεία που κάνουν λόγο για την απόλυτη παράνοια που βίωνε ο ηθοποιός, δίνοντας τέλος στην ζωή του.

Όλα όσα προηγήθηκαν αλλά και ακολούθησαν της αυτοκτονίας του Ρόμπιν Γουίλιαμς, φέρνει σήμερα στα φώτα της δημοσιότητας η «Daily Mail».
Μια ημέρα προτού κρεμαστεί, είχε αρχίσει να ψάχνει μανιωδώς φάρμακα στο διαδίκτυο. Η μεταθανάτια εξέταση έδειξε ότι είχε αδιάγνωστη άνοια, κατάσταση η οποία θα μπορούσε να εξηγήσει και την παράξενη συμπεριφορά του.
Ο παθολόγος Ρίτσαρντ Σέπαρντ, μιλώντας στο «Channel 5» και στην εκπομπή «Autopsy», υποστήριξε πως η άνοια από την οποία έπασχε ο ηθοποιός, θα μπορούσε να εξηγήσει την αϋπνία, το άγχος, τις παρανοϊκές τάσεις, τις περιόδους σύγχυσης και τη μειωμένη δυνατότητα λήψης αποφάσεων. Προκαλώντας του όμως παρανοϊκά συναισθήματα όπως και μανιοκαταθλιπτικής καταδίωξης.
Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς την τελευταία νύχτα της ζωής του, την πέρασε στο σπίτι του στην Καλιφόρνια με τη σύζυγό του Σούζαν Σνάιντερ. Η ίδια αποκάλυψε ότι ο Ρόμπιν πριν φύγει για το σπίτι ενός φίλου του, έβαλε διάφορα ρολόγια του σε μια…κάλτσα, γεγονός ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, που δείχνει την αυξανόμενη παράνοια που είχε, όπως είπε ο Σέπαρντ.
Σοκαριστική ήταν επίσης η αποκάλυψη ότι αφού έκοψε τις φλέβες του στην συνέχεια καθάρισε το μπάνιο από τα αίματα.
Στο δωμάτιο του βρέθηκε ένα μπουκάλι quetiapine, το οποίο είναι ένα ισχυρό φάρμακο για τη θεραπεία της σχιζοφρένειας και της διπολικής διαταραχής. Το μπουκάλι ήταν κλειστό, αλλά του είχε χορηγηθεί μια εβδομάδα πριν την αυτοκτονία του.

Από τις μεταθανάτιες εξετάσεις προέκυψε πως ο ηθοποιός δεν είχε πάρει κοκαΐνη ούτε είχε πιει αλκοόλ τις τελευταίες 24 ώρες της ζωής του. Παρά το γεγονός ότι ο Γουίλιαμς είχε μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης τους μήνες πριν τον θάνατο του, ούτε αυτό το γεγονός, ούτε το ποτό ή τα ναρκωτικά τα οποία έπαιρνε, είχαν επιδεινώσει την κατάθλιψη από την οποία έπασχε.