Τερμάτισε από ΠΟΝΟ τα social media το νέο μήνυμα της Βέφας για την εγγονή της

Η Βέφα Αλεξιάδου με αφορμή τα γενέθλια της εγγονής της Βέφας, που την μεγαλώνει μετά τον θάνατο της μητέρας, με ένα κείμενο συγκίνησε πάλι το πανελλήνιο.

Την Τρίτη 19 Μαΐου η μικρή κόρη της Αλεξίας Αλεξιάδου είχε τα γενέθλιά της και η γιαγιά της Βέφα, για μια ακόμη φορά μοιράστηκε συγκινητικά λόγια με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Σήμερα η πληγωμένη ψυχούλα μου έχει γιορτή.. Γιορτάζει το μικρό βλασταράκι της Αλεξίας μου. Το κομμάτι του εαυτού της που άφησε πίσω της, για να συνεχίσει όσα εκείνη οραματίστηκε και δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει. Να ζήσεις γλυκιά μου Βεφούλα και να συνεχίσεις το σπουδαίο έργο της μανούλας σου! Να πραγματοποιήσεις με τη βοήθεια και τη χάρη του Θεού όλα όσα σπουδαία και τρανά μπόλιασε στην ψυχούλα σου η άξια μητέρα σου. Μέσα από εσένα θα ζει κι εκείνη και θα χαίρεται με κάθε δική σου χαρά και επιτυχία. Να είσαι δυνατή και να αντιμετωπίζεις κάθε δυσκολία της ζωής μου ένα πλατύ χαμόγελο όπως εκείνη. Να είσαι ευλογημένη και να σου χαρίσει ο Θεός 100 υπέροχα χρόνια γεμάτα χαρές και επιτυχίες. Εγώ όσο ζω θα είμαι διπλά σου να σου προσφέρω κάθε βοήθεια. Σ’αγαπώ γλυκιά μου εγγονούλα, σ” αγαπώ με όση δύναμη έχει η ψυχή μου».