ΑΠΟΨΗ: Νέο «trend» στην πολιτική: «Γίνε κι εσύ Πρόεδρος της ΝΔ»!

Το περασμένο έτος, το απόλυτο «trend» ήταν το να ιδρύσεις το δικό σου κόμμα! Δεκάδες κόμματα «ξεφύτρωναν» μέρα με τη μέρα!

Φέτος το φθινόπωρο όμως, η μόδα αλλάζει και συμπυκνώνεται στην εξής φράση: «Δήλωσε κι εσύ το παρόν στην αλλαγή ηγεσίας της ΝΔ»!

Έτσι έχει η κατάσταση στη ΝΔ. Μέχρι στιγμής απαριθμούμε πάνω από 10 πρόσωπα τα οποία ενδιαφέρονται για την επόμενη ημέρα του κόμματος. Μάκης Βορίδης, Νίκος Δένδιας, Ντόρα Μπακογιάννη, Κυριάκος Μητσοτάκης, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Πέτρος Τατούλης, Βασίλης Κικίλιας, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Άδωνις Γεωργιάδης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Απόστολος Τζιτζικώστας, Νότης Μηταράκης, Μανώλης Κεφαλογιάννης και ποιος ξέρει ποιο νέο πρόσωπο θα προστεθεί στη λίστα! Εμείς θα βάλουμε και το νέο Πρόεδρο Ευάγγελο Μεϊμαράκη, γιατί κάτι «έχει πάρει το αυτί μας» (Για τα πρόσωπα θα έχουμε καιρό να πούμε πολλά στο μέλλον)!

Αν κάποιος Ευρωπαίος (αφού μιλάμε για Ευρώπη συνεχώς τους τελευταίους μήνες) άκουγε για το πόσοι είναι οι «ενδιαφερόμενοι» για τη ΝΔ, θα πίστευε ότι πρόκειται για κυβερνητικό κόμμα με ποσοστά τύπου «σοβιετικής ένωσης»! Κι όμως όχι.

Φυσικά δεν πρόκειται στο τέλος να είναι όλοι υποψήφιοι. Ο σκοπός είναι να διαπραγματευτούν καλύτερα την «υποχώρησή» τους και την προσχώρηση σε μια πιο δυνατή υποψηφιότητα.

Παλιό το παιχνίδι…

Χ-είρων