Κουτσούμπας: Το ψευδεπίγραφο ΟΧΙ σημαίνει συνέχιση των πολιτικών που μας έφεραν έως εδώ

«Στο δημοψήφισμα-φιάσκο της Κυριακής, ο λαός μπορεί με κάθε πρόσφορο τρόπο και με το άκυρο και με το λευκό και με την αποχή, να ακυρώσει τα μνημόνια και της τρόικα ΕΕ – ΕΚΤ – ΔΝΤ και της ελληνικής κυβέρνησης» αναφέρει ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, σε αποκλειστική δήλωσή του στο ΑΠΕ.

«Όσοι την Κυριακή ψηφίσουν «Ναι» (των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι) ή «Όχι» (των ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Χρυσή Αυγή) στην πραγματικότητα ψηφίζουν συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής, των σκληρών αντιλαϊκών μέτρων με παλιά και νέα μνημόνια – ψηφίζουν συνέχιση των πολιτικών που μας έφεραν έως εδώ, δηλαδή της λυκοσυμμαχίας της ΕΕ, του βάρβαρου καπιταλιστικού συστήματος, με το λαό να πληρώνει ένα χρέος που δεν το δημιούργησε ο ίδιος» αναφέρει στην συνέχεια της δήλωσής του.

«Καλούμε όλους αυτούς που μας προσεγγίζουν στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές, να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς της Ε.Ε., της μεγαλοεργοδοσίας, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Καλούμε τους αγωνιστές που πίστεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ και βλέπουν μέρα με τη μέρα να αθετούνται όλες οι προεκλογικές του υποσχέσεις, να μην ακυρώσουν τις ελπίδες τους ψηφίζοντας το ψευδεπίγραφο «Όχι» των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Χρυσής Αυγής. Να συσπειρωθούν γύρω από το ΚΚΕ για να ανοίξει ο δρόμος σε ρήξη με την Ε.Ε. το κεφάλαιο και την εξουσία τους. Να ξημερώσουν πραγματικά καλύτερες μέρες για εμάς και τα παιδιά μας» κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.