Ανακοίνωσε Βάργκας η ΑΕΚ, Πουλίδο ο Ολυμπιακός

ΑΕΚ και Ολυμπιακός ανακοίνωσαν τις συνεργασίες τους με Ρόναλντ Βάργκας και Άλαν Πουλίδο αντίστοιχα.

Ο Βενεζουελάνος επιθετικός έφτασε σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα και αφού ξεκουράστηκε, επισκέφτηκε το ΟΑΚΑ όπου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το «δικέφαλο» για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ρόναλντ Βάργκας. Ο 28χρονος διεθνής Βενεζουελανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας».

Αμέσως μετά την υπογραφή του το νέο απόκτημα της Ένωσης έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέροντας: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που υπέγραψα στην ΑΕΚ, γνωρίζω καλά σε πόσο μεγάλη ομάδα ήρθα και ελπίζω ότι μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτό το υψηλό επίπεδο με τους νέους μου συμπαίκτες. «Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ από την πρώτη στιγμή για να προσαρμοστώ στην ομάδα. Για εμένα είναι ένα νέο περιβάλλον και εγώ είμαι που πρέπει να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα. Θέλω όλα να γίνουν σωστά από την αρχή και πιστεύω ότι όλα θα εξελιχθούν κατά τον καλύτερο τρόπο.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να κερδίσουν τα πάντα και εγώ θέλω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις τους και να βοηθήσω από τη δική μου πλευρά για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Με τη βοήθεια του Θεού ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά για εμάς. Υπόσχομαι στον κόσμο της ομάδας ότι όλοι μαζί, από τη μία πλευρά εκείνοι και από την άλλοι εμείς που είμαστε στην ομάδα θα κάνουμε το παν για νίκες σε κάθε παιχνίδι και για το πρωτάθλημα. Ολοι μαζί θέλουμε να τους κάνουμε ευτυχισμένους και για αυτό θα δουλέψουμε».

Ο Πουλίδο στον Ολυμπιακό

Με τη σειρά τους οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν στην επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Άλαν Πουλίδο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Έναν παίχτη που η ομάδα του Πειραιά προσπαθούσε να αποκτήσει από την περσινή μεταγραφική περίοδο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη συνεργασία της με τον διεθνή Μεξικανό επιθετικό! Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Μεξικανού ποδοσφαιριστή Άλαν Πουλίδο».

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Μεξικανός επιθετικός είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Στην Αμερική γνωρίζουν όλοι αυτό τον μεγάλο σύλλογο και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω εδώ. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι οι πιο πολλοί και οι πιο φανατικοί στη χώρα και ανυπομονώ να βάζω γκολ για εκείνους! Ξέρω ότι η Ελλάδα περνάει δύσκολες στιγμές, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες θα τα καταφέρουν και θα κρατήσουν την πανέμορφη αυτή χώρα, την οποία γνώρισα τους τελευταίους μήνες και την αγάπησα, σε ευρωπαϊκή τροχιά.

Και ο Ολυμπιακός, ο οποίος εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο, θα συνεχίσει να δοξάζεται στις διεθνείς διοργανώσεις! Υπόσχομαι σε όλους σκληρή δουλειά από μέρους μου και θα προσπαθήσω να μπω όσο πιο γρήγορα γίνεται στην καρδιά των φιλάθλων μας! Vamos Olympiacos!».