Ρουσφέτια Καμμένου την τελευταία στιγμή: Διόρισε 160 άτομα στο ΓΕΣ και το ΓΕΝ

Συνεχίζει να διορίζει στο δημόσιο η κυβέρνηση την ώρα που η χώρα καταστρέφεται και ο κόσμος συνωστίζεται μπροστά στα ΑΤΜ των κλειστών τραπεζών για εξασφαλίσει 60 ευρώ!Τη στιγμή ακριβώς που ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, κ. Πάνος Καμμένος, διαβεβαίωνε ενώπιον του πρωθυπουργού, κ. Αλέξη Τσίπρα ότι «οι ένοπλες δυνάμεις διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό», σοκάροντας την κοινή γνώμη, τακτοποιούσε στο υπουργείο του 160 υπαλλήλους.

Συγκεκριμένα, χθες κυκλοφόρησαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως οι σχετικές αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου, κ. Γιάννη Ταφύλλη, με τις οποίες συνιστώνται στις ένοπλες δυνάμεις 160 προσωποπαγείς θέσεις νυχτοφυλάκων, καθαριστριών, εργατών, φορτοεκφορτωτών, κλητήρων, βοηθών αποθηκάριων, τραπεζοκόμων, πλυντών μαγειρικών σκευών και επιτηρητών αγωγού καυσίμων.

Πρόκειται για προσωπικό κατηγορίαςΥποχρεωτικής Εκπαίδευσης, το οποίο βρισκόταν σε καθεστώς διαθεσιμότητας εδώ και δύο χρόνια και επανέρχεται κανονικά σε 121 θέσεις στο Γενικό Επιτελείο Στρατού και σε 39 θέσεις στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού του με βάση τον περιβόητο «νόμο Κατρούγκαλου».