7 λόγοι που μία γυναίκα λατρεύει το γρήγορο περιστασιακό σεξ!

Από απλή επιβεβαίωση έως ωμή επιθυμία, οι λόγοι ποικίλουν.

Σίγουρα υπάρχουν φορές που θες να πάρεις το χρόνο σου, αλλά άλλες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είσαι έτοιμος για να λειτουργήσεις σε γρήγορους ρυθμούς. Το αυθόρμητο «γρήγορο» έχει κατηγορηθεί πολλάκις ότι αφήνει τις γυναίκες δυσαρεστημένες και ανικανοποίητες. Δε χρειάζεται ωστόσο να θυσιάσεις την ποιότητα για την ποσότητα. Η αλήθεια μάλιστα είναι ότι κατά βάθος τρελαίνεται για περιστασιακά γρήγορο σεξ και ιδού οι λόγοι!

1. Σημαίνει ότι τη θέλεις.ΠΟΛΥ.

Τόσο πολύ που δεν μπορείς να συγκρατηθείς. Και αυτό είναι το υπέρτατο αφροδισιακό για εκείνη. Δε λέω, το αργό και με διάρκεια πολλές φορές είναι καλό αλλά ο «μαραθώνιος» δεν είναι πάντα δεδομένο ότι θα την εκστασιάσει τόσο όσο το να δει ξαφνικά το ματάκι σου να γυαλίζει.

2. Της αρέσει να μη χρειάζεται να βγάζει τα ρούχα της.

Να αφήνει κάτι στη φαντασία σου. Πάνω στη βιασύνη του να τη δεις γυμνή, μπορεί να έχεις ξεχάσει πόσο σέξι δείχνει με μερικά κουμπιά από το πουκαμισό της ξεκουμπωμένα.

7+1 τρόποι για να σε συμπαθήσουν οι φίλες της κοπέλας σου

3. Δε θέλει να χάσει το καινούργιο επεισόδιο Game of Thrones.

Και ούτε εσύ θες. Αλλά θέλετε σεξ. Ε, να η ευκαιρία σας για ένα παθιασμένο «γρήγορο» αφού πρώτα πατήσετε ένα μικρό pause στη σειρά.

4. Δε θέλει να φτιάξει τα μαλλιά και το μακιγιάζ της.

Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει, αλλά προκειμένου να περάσει μερικές παθιασμένες στιγμές μαζί σου, αφιερώνει πολύ χρόνο στην προσωπική της περιποίηση ώστε να γίνει επιθυμητή από εσένα. Με το «γρήγορο» αυτά δεν παίζουν. Άσε που θα της τονώσεις την αυτοπεποίθηση με το να της δείξεις ότι σου αρέσει το ίδιο άβαφη,

5. Μερικές φορές είναι πολύ κουρασμένη για να το κρατήσετε ώρες.

Γιατί είχε δύσκολη μέρα στη δουλειά, γιατί πέτυχε μποτιλιάρισμα στην Ποσειδώνος, γιατί το επόμενο πρωί έχει meeting στις 7. Πρέπει να είσαι ρεαλιστής και παράλληλα να διατηρήσεις το ρομαντισμό στη σχέση. Το γρήγορο σεξ είναι η λύση σου και για τα δύο.

6. Είναι η καλύτερη ευκαιρία σας να το κάνετε δημόσια.

Στο αμάξι, στις τουαλέτες ή όπου αλλού (μην τα περιμένεις πια και όλα από εμένα), το «γρήγορο» είναι ο μόνος τρόπος να πραγματοποιήσεις τη φαντασίωση του δημόσιου σεξ. Ακόμη και αν δεν το παραδέχεται, η ιδέα αυτή την ανάβει όσο και εσένα!