Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να κάνεις σεξ μαζί του!

Σήμερα το ερώτημα που θα μας απασχολήσει είναι το «πότε είσαι έτοιμη να κάνεις σεξ με τον νέο αντικείμενο του πόθου σου;». Εμείς δεν πιστεύουμε στο τρίτο ραντεβού (αριθμός ορόσημο για το 50% των γυναικών παγκοσμίως), αλλά πιστεύουμε στη σωστή στιγμή που μερικώς είναι και απόφαση λογικής εκτός συναισθήματος. 4 σημάδια απαντούν στο ερώτημά σου… «να κοιμηθώ μαζί του ή όχι;».

Το τέλειο φιλί
Για πολλούς το τέλειο φιλί είναι μύθος. Παρά τον κυνισμό της εποχής θα πρέπει να σου υπενθυμίσουμε πως το τέλειο φιλί υπάρχει, αλλά μόνο αν φιλάς το σωστό πρόσωπο. Αν θες να δεις αν είσαι έτοιμη να κάνεις σεξ μαζί του φίλησέ τον. Αν το φιλί του και το άγγιγμα του σε κάνει να νιώθεις αδύναμη τότε η χημεία σας είναι πολύ δυνατή. Και αυτός είναι ένας καλός λόγος.

Δεν έχει ντροπές
Σκέψου τώρα πως είσαι γυμνή μπροστά του. Νιώθεις να ντρέπεσαι, φοβισμένη και έτοιμη να κοκκινίσεις ή νιώθεις άνετη και ανυπομονείς να συμβεί; Αν και είναι απόλυτα φυσιολογικό να νιώσεις την πρώτη σας φορά κάπως αμήχανα, αν πραγματικά νιώθεις άνετα μαζί του για να του αποκαλυφτείς τότε σημαίνει πως είσαι έτοιμη τουλάχιστον σωματικά.

Κάνει σχέδια για το μέλλον;
Σαφώς δεν εννοούμε να φαντάζεται πώς θα είναι το γαμπριάτικο κουστούμι του, αλλά αν σου προτείνει να πάτε σε μια συναυλία τον επόμενο μήνα ή σου πρότεινε να πάτε μαζί στον γάμο της ξαδέρφης σου (ναι, ξεκίνησε αυτή η περίοδος) τότε σημαίνει ότι του αρέσεις και πιθανότατα (εδώ δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος) πως δεν θέλει απλώς να κοιμηθεί μια φορά μαζί σου και να μην σε ξαναπάρει τηλέφωνο. Μην τον ξεχνάς ποτέ αυτόν τον παράγοντα.

Οι μικρές λεπτομέρειες
Ένας τρόπος για να αποφασίσεις το μεγάλο βήμα… προς την κρεβατοκάμαρα είναι να δεις αν προσέχει τα σημαντικά πράγματα που του αποκαλύπτεις για σένα. Για παράδειγμα αν το προηγούμενο βράδυ του είπες για μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση και σου στείλει μήνυμα να δει πως πήγε τότε σημαίνει πως ενδιαφέρεται. Και αν ξέρεις πως νοιάζεται για σένα τότε θα ξέρεις πως θα έχεις έναν τρυφερό εραστή δίπλα σου. Ένας πολύ καλός λόγος πάντα!

Και εκτός από τα 4 αυτά σημάδια πρέπει να ακούσεις το ένστικτό σου, που είναι πάντα αλάνθαστο!