Αυτοί είναι οι ερωτικοί ρόλοι που πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να παίξεις!

Ζητάς αλατοπίπερο στην ερωτική σου ζωή; Η λύση είναι τα ερωτικά σενάρια. Ήδη σου έχω ετοιμάσει μερικές προτάσεις που θα κάνουν θραύση με τον καλό σου. Μπορείτε να παίζετε αυτό το παιχνίδι μια φορά την εβδομάδα και αν σου τελειώσουν οι ιδέες θα φροντίσουμε να σου δώσουμε νέες.

Γραμματέας – Αφεντικό

97a5e02329d1dfa1f9e38aa81733e32d

Κάθεσαι στο γραφείο στα πόδια του και μετά το σεξ μπορεί να γίνει στην καρέκλα, στο γραφείο ακόμα και στο πάτωμα. Απαραίτητη προϋπόθεση να φοράς φούστα, πουκάμισο ανοιχτό και γόβες. Η γραμματέας δεν ξέρουμε αν ξέρει από δαχτυλογράφηση πάντως σίγουρα χρησιμοποιεί καλά τα δάχτυλα της.

Πλούσιος – Καμαριέρα

kamariera

Εκείνος παντρεμένος και εσύ η καινούρια καμαριέρα που ήρθε να κάνει τις δουλειές του σπιτιού. Λίγο σκύψιμο από εδώ, λίγο αχ μου έπεσε αυτό από εκεί, από σταχτοπούτα θα σε κάνει βασίλισσα με το σεξ.

Συνοδός πολυτελείας
pornes
Ναι και όμως αξίζει να ζήσεις αυτή την εμπειρία θα τον φτάσεις στα άκρα και θα κάνετε τόσο άγριο σεξ όσο δεν έχετε κάνει ποτέ στη ζωή σας.

Κλέφτης – Κυρία

sex-on-the-stairs

Εσύ θα κάνεις ότι μπαίνεις στο σπίτι σου και εκείνος καραδοκεί για να σε κλέψει. Έξτρα μπόνους το σεξ σε δημόσιο χώρο αρκεί να μην ανοίξει καμία πόρτα απότομα και σας πιάσουν.

Οι θαμώνες του μπαρ

sex-on-the-stairs

Αν μένετε σε ξεχωριστά σπίτια είναι μια ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας. Πηγαίνετε στο μπαρ ξεχωριστά, κάντε ότι δεν γνωρίζεστε μεταξύ σας και στη συνέχεια καταλήξτε να κάνετε σεξ στις τουαλέτες ή στο αυτοκίνητο.

Δασκάλα – Μαθητής

sexy-teacher-training-ddc-controls-building-automation-systems

Για να του μάθεις όλα τα κόλπα έχοντας το πάνω χέρι. Φυσικά, αν αρνηθεί τον περιμένει τιμωρία.