Τελικά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σου πει κάποιος «μου λείπεις»! (video)

Δεν εννοούμε να έχετε χωρίσει και να του λείπεις (αυτό είναι μία άλλη ιστορία). Ο φίλος σου μπορεί να νιώθει ότι του λείπεις ακόμα κι αν είστε μαζί. Πόσα ζευγάρια έχουν σχέση από απόσταση ή τα ωράρια τους δεν συμπίπτουν ποτέ και βρίσκονται κάθε φορά που έχουμε έκλειψη ηλίου; Πολλά.

Και επειδή το «μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται» δεν ισχύει πάντα (ίσα ίσα που  εκμηδενίζεται όταν είσαι ερωτευμένος) όταν περνάνε εβδομάδες, ημέρες, ακόμα και ώρες χωρίς να σε δει μπορεί να παρατηρήσεις αντιδράσεις όπως οι παρακάτω.

1. Σου στέλνει μηνύματα χωρίς κανένα νόημα, καμία αφορμή, καμία λογική συνέχεια
Λείπει ταξίδιγιαδουλειες και σου στέλνει φωτογραφίες από επαγγελματικά χαρτιά και σημειώσεις ή τα παπούτσια του ή την καρέκλα που κάθεται ή το φλιτζάνι που ήπιε καφέ. Με άλλα λόγια πράγματα που σε αφορούν από καθόλου έως εντελώς καθόλου. Είναι ένας τρόπος να σου πιάσει την κουβέντα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα ξεδιπλώσει τις πιο βαρετές πτυχές της ζωής του.

2. Έχεις 3 αναπάντητες.
Και είναι όλες από εκείνον. Παίρνεις πίσω πανικόβλητη «Έλα τι έγινε;»
«Τίποτα μωρέ, ήθελα να δω τι κάνεις». Ωωωω γλυκούλη. Αλλά την επόμενη φορά μπορείς να στείλεις ένα «τι κάνεις» και όχι να με παίρνεις σαν να έκανες εισαγωγή στο νοσοκομείο.

3. Ποστάρει στο Facebook του τραγούδια που του θυμίζουν εσένα
Το ξέρεις γιατί εσύ του τα έμαθες.

4. Απαντάει ακαριαία στο μήνυμα σου
Με το που στείλεις κάτι, αμέσως εμφανίζονται οι τελίτσες που δείχνουν ότι πληκτρολογεί. ή
όταν τον καλείς το σηκώνει μετά το πρώτο «τουουοου» . Κοίτα να δεις αντανακλαστικά.


5. Σου ζητάει να του στείλεις φωτογραφίες σου

Και όχι δεν εννοεί (απαραίτητα) από αυτές που φοράς τίποτα, αλλά πραγματικά μία απλή φωτογραφία σου με εσένα, έτσι όπως είσαι εκείνη την στιγμή.

6. Σε παίρνει τηλέφωνο με FaceTime
Έχουμε τις ενστάσεις μας για τον σατανά που λέγεται FaceTime (και πατιέται καταλάθος όταν θέλεις να πάρεις ένα απλό τηλέφωνο-damn) γιατί α. σε δείχνει λιγότερο κολακευτική από ποτέ και β. είναι akwaaaard να θέλεις να πεις ένα «τι κάνεις, καλά;» και να πρέπει να βλέπεις τον άλλον βίντεο. Τέλος πάντων. Ας όψεται.
7. Εκνευρίζεται μαζί σου χωρίς σοβαρό λόγο
Πρόσεξε. Υπάρχει μία ειδοποιός διαφορά. Δεν είναι πραγματικά εκνευρισμένος μαζί σου. Είναι εκνευρισμένος επειδή του λείπεις και εξωτερικεύει το θυμό του για να ανακουφιστεί με κάποιο τρόπο από αυτό το εσωτερικό κενό. #βαθιαψυχανάλυση

8. Κάνει like σε μία φωτογραφία που έχεις ανεβάσει δύο χρόνια πριν
Πρέπει να έχει πατήσει πολλά «older» στο προφίλ σου την τελευταία ώρα.

9. Σου στέλνει τα σχέδια που έχει κάνει για την επόμενη φορά που θα βρεθείτε
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει βόλτα σε κάποιο αστικό βουνό με το αυτοκίνητο («δεν θα πιστεύεις πόσο όμορφη είναι η θέα από εκεί πάνω»), επίσκεψη σε ένα καφέ που «πρέπει οπωσδήποτε να δεις», φαγητό στο σπίτι του όπου «η μάνα του θα έχει φτιάξει και παπουτσάκια που σου αρέσουν».

10. Φοράει εκείνες τις χρωματιστές κάλτσες με σχέδια που του είχες πάρει δώρο ενώ το μόνο χρώμα που δέχεται να φορέσει, εκτός από το μαύρο, είναι το μπλε
«Ντάξει ωραίες είναι. Απλώς, δεν φοράω τέτοια μωρέ» σου έιχε πει όταν του της έδωσες καταχωνιάζοντας τις στο συρτάρι. Και τώρα να. Έπεσε και το τελευταίο προπύργιο.