Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν πρέπει να κάνετε σεξ στο νερό!

Είμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και παρά τις πολιτικές εξελίξεις (που είναι σίγουρο πως δεν σε αφήνουν ανεπηρέαστη) η ερωτική διάθεση αρχίζει και ανεβαίνει. Τη στιγμή μάλιστα που το πλοίο θα αράξει στον καλοκαιρινό σου προορισμό, τότε σίγουρα θα δεις τη λίμπιντό σου να εκτοξεύεται… Και μιας και αναφερθήκαμε σε διακοπές στο νησί, έχουμε 4 λόγους να σε προειδοποιήσουμε γιατί το σεξ σε πισίνα, τζακούζι ή παραλία (top καλοκαιρινές φαντασιώσεις) δεν είναι και τόσο ασφαλές…

Προφυλακτικό + Νερό = Κακή Ιδέα
Εξαιτίας των χημικών ουσιών που χρησιμοποιούνται σε πισίνες και τζακούζι για τον καθαρισμό τους, τα προφυλακτικά γίνονται ιδιαίτερα αναποτελεσματικά. Μπορεί να σκιστούν από το ζεστό νερό ή τη χλωρίνη για να μην σου πούμε να βγουν από τη θέση τους (!) και να χαθούν στο νερό. Και ναι, οι πιθανότητες να μείνεις έγκυος στο νερό παραμένουν οι ίδιες, οπότε το να μη χρησιμοποιήσεις δεν είναι η λύση.

Παραλία + Σεξ = Χειρότερη Ιδέα
Πρόσφατη έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Environmental Science and Technology, αποκάλυψε πως υπάρχουν μερικά πολύ επικίνδυνα μικρόβια ακόμη και στις πιο καθαρές παραλίες. Επιπλέον, στο 91% των παραλιών που εξετάστηκαν βρέθηκε το βακτήριο του εντερόκοκκου, που μπορεί να προκαλέσει μηνιγκίτιδα, ουρολοίμωξη και ενδοκαρδίτιδα. Κανένα από αυτά δεν ακούγεται καλό για την υγεία μας!

Τζακούζι = Καλό στη θεωρία
Αν και αυτές οι φυσαλίδες δείχνουν να είναι το τέλειο μέρος για ιδρωμένο, καυτό σεξ, η αλήθεια είναι πως ένα τζακούζι είναι γεμάτο βακτήρια. Αν το τολμήσεις, πολύ πιθανό την επόμενη μέρα να σου αφήσει κάποιου είδους λοίμωξη στην περιοχή.

Το ότι είσαι στο νερό δε σημαίνει περισσότερη υγρασία!
Το νερό μπορεί να καταστρέψει τη φυσική σας λίπανση, γεγονός που οδηγεί σε λιγότερες απολαυστικές στιγμές… Και αν εσύ θες το σεξ στο νερό, η περιοχή σου μάλλον έχει αντίθετη άποψη.