Κάθε στάση του σεξ έχει και τη δική της… άσκηση έτσι ώστε να σε κάνει δυνατότερο! Δες και θα καταλάβεις! (εικόνες)

1. Πους απς με τα χέρια σε ορθή γωνία – Ιεραποστολικό

Μπορεί να μην παίρνει βραβείο δημιουργικότητας αλλά είναι το βασικό, η σταθερά αυτό που σε κάνει δυνατό για όλα τα υπόλοιπα. Τα δυνατά χέρια και οι ώμοι που σε κρατούν σταθερό στη συγκεκριμένη στάση είναι σημαντικοί παράγοντες, ΑΛΛΑ: αυτό που έχει μέγιστη σημασία, είναι η γυμνασμένη μέση και το χαμηλό μέρος της πλάτης. Με λίγα λόγια: δύναμη στο πάνω μέρος του κορμιού και στους ώμους σε συνδυασμό με σταθερότητα στη μέση.

Πως να ασκηθείς; «Πέσε και παίρνε» που λέγαν και στον στρατό, αλλά με τους αγκώνες σου κοντά στα πλευρά σου. Πρέπει να βρίσκεσαι μερικές ίντσες πάνω από το πάτωμα και προσπάθησε να σφίξεις τους γλουτούς σου, να σπρώξεις τους μηρούς σου προς το πάτωμα, να σπρώξεις τα χέρια σου και να σηκώσεις το κεφάλι και το στήθος σου. Παύση και μετά σήκωσε ξανά τους μηρούς σου. Αυτή είναι μια επανάληψη, κάνε 10 και είσαι κομπλέ.

Τα φυτοφάρμακα κάνουν κακό στο σπέρμα!

2. Άσκηση «Γέφυρα» – «Cowgirl»

Μπορεί όταν είναι αυτή από πάνω να έχει τον έλεγχο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνει όλη μα όλη τη δουλειά. Οφείλεις να της παρέχεις μια σταθερή βάση, να είσαι το θεμέλιο πάνω στο οποίο θα κάνει τα… δικά της. Για να διαρκέσεις όσο το περισσότερο δυνατόν στον συγκέκριμενο ρόλο πρέπει να κάνεις μια άσκηση που μοιάζει λίιιγο με κοιλιακούς αλλά ουσιαστικά γυμνάζει διαφορετικούς μύες περισσότερο. Χρειάζεσαι τους δυνατούς κοιλιακούς αλλά και σταθερή μέση και κάτω μέρος της πλάτης.

Πως να ασκηθείς; Ξάπλωσε ανάσκελα με τα πόδια σε ευθεία και τα χέρια σου σε γωνία 45 μοιρών από τα πλευρά σου. Σήκωσε τη μέση σου από το πάτωμα πιέζοντας κυρίως τις φτέρνες σου και τις παλάμες σου στο πάτωμα, ενώ σφίγγεις τους γλουτούς σου. Κράτα τη στάση για 30 δευτερόλεπτα και με κάθε νέα προσπάθεια πρόσθεσε 15 δευτερόλεπτα μέχρι να μπορείς να κρατήσεις τη στάση για 2 λεπτά.

3. Άσκηση με σάκο σε όρθια στάση –  Για σεξ στα… όρθια!

Ναι, σου φαίνεται εύκολο και καμιά φορά είναι (γιατί η λαγνεία ρίχνει όλα τα… εμπόδια) αλλά για να γίνει σωστά και ακόμα πιο αποτελεσματικά/απολαυστικά χρειάζεται… τρόπο! Είναι μια στάση – πρόκληση αν θέλεις να την κάνεις φανταστικά. Και αυτό γιατί πρέπει να αντέχεις και το βάρος της συντρόφου σου, κάτι που σημαίνει δύναμη στο πάνω μέρος του κορμιού σου και σταθερότητα για να κρατήσεις τη στάση για όσο διαρκέσει και η ερωτική πράξη. Άρα όταν κάνεις την παρακάτω άσκηση δεν θα είναι άσχημο να φαντάζεσαι πως κρατάς τη… σύντροφό σου.

Πως να ασκηθείς; Πάρε έναν βαρύ σάκο και στάσου όρθιος με τα πόδια στην ίδια γωνία με τους ώμους σου. Κράτα τον σάκο κάθετα μπροστά από το σώμα σου «αγκαλιάζοντάς» τον στο στήθος σου. Χαμήλωσε σιγά – σιγά με «καθισματάκι». Κάνε παύση και μετά σήκω πάλι. Κάνε 5-10 επαναλήψεις και κράτα την τελευταία επανάληψη 10 έως 30 δευτερόλεπτα σφίγγοντας τον σάκο στο στήθος σου. Άμα δεν έχεις σάκο διαθέσιμο μπορείς να κάνεις την άσκηση με βαράκια.

4 Καθίσματα σε ορθή γωνία – Για την στάση Lap Dance

Ναι οκ, κάθεσαι σε αυτή τη στάση αλλά πρέπει να έχεις άριστη κίνηση και ισορροπία. Η συγκεκριμένη στάση επιτρέπει βαθιά και έντονη σεξουαλική επαφή, αλλά δεν είναι λίγοι οι άντρες που παραπονιούνται πως πονάει η πλάτη τους από το βάρος της συντρόφου πάνω στην αγκαλιά τους. Και αυτό γιατί η συγκεκριμένη κίνηση χρειάζεται καλά πλευρά και πόδια, όπως και σταθερότητα στον πυρήνα του κορμιού σου για να μπορείς να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις όσο κάθεσαι.

Πως να ασκηθείς; Κάτσε στο πάτωμα και σήκωσε τα πόδια σου μέχρι να είναι όρθια και το σώμα σου να είναι σε στάση 45 μοιρών. Σαν να έχει σχήμα «V». Κάτσε για 60 δευτερόλεπτα.

5. Άσκηση με σχοινί γλουτών/γοφών για … όταν είναι στα τέσσερα (doggie)

Αγαπημένο αρκετών αντρών μιας και επιτρέπει έντονη επαφή και καταπληκτική θέα! Πρέπει να κάνεις την κάθε κίνηση να μετράει βελτιώνοντας την ευκαμψία των μηρών και πλευρών και αυξάνοντας τη δύναμη στους γλουτούς σου.

Πως να ασκηθείς; Βάλε ένα βάρος σε μια μπάρα με σχοινί το οποίο θα δέσεις στην άλλη πλευρά των μοιρών σου. Σκύψε και άσε τους γλουτούς σου να κάτσουν σχεδόν πάνω στις φτέρνες σου. Αυτή είναι η αρχική στάση. Σιγά σιγά σήκωσε τους γοφούς σου και τους γλουτούς σου για να φτάσεις σε σχεδόν όρθια/καθιστή θέση. Παύση και μετά ξεκίνα στην αρχική θέση. Κάνε περίπου 15-20 επαναλήψεις!div>