Αυτή είναι διαφήμιση για λάδι αυτοκινήτου (videos)

Μία Dodge Hellcat Challenger αναστατώνει αρχικά τους δρόμους του Κέιπ Τάουν, για να απογειωθεί στη συνέχεια και να κάνει «αλητείες» σε μία…εναέρια πίστα!

Με γκάζια στο έδαφος και στον αέρα διαφημίζει η αμερικανική εταιρεία λιπαντικών Pennzoil το νέο συνθετικό λάδι της. Οι Αμερικανοί αμόλησαν μία Dodge Hellcat Challenger, που είχε στο τιμόνι της τον Αμερικανό πρωταθλητή του Drift, Ρις Μίλεν, στους έρημους δρόμους του Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής. Ο Μίλεν δίνει μία εντυπωσιακή νυχτερινή παράσταση με τους 707 ίππους της Dodge να στριγγλίζουν και τα λάστιχα να βγάζουν καπνούς.
Το βίντεο, που φέρει τον εύστοχο τίτλο «Airlift Drift» περνά σε μία δεύτερη φάση, όταν η δράση μεταφέρεται από την άσφαλτο στον αέρα. Τέσσερα ελικόπτερα σηκώνουν ψηλά μία όχι ιδιαίτερα μεγάλη πλατφόρμα, πάνω στην οποία αρχίζουν να κάνουν ο Μίλεν και η Dodge Hellcat τα…δικά τους! Δεν γνωρίζουμε, αν πρόκειται για ψηφιακά εφέ ή αν έγιναν πραγματικά αυτά τα Drift στον αέρα (και στο χείλος του κενού), όμως ακόμη και το επίγειο κομμάτι της επίδειξης αξίζει από μόνο του με το παραπάνω.
Μετά από όλα αυτά, πώς να μην ισχυρίζεται η Pennzoil, ότι το νέο λάδι της «ανεβάζει την απόδοση του αυτοκινήτου σε ένα νέο επίπεδο»!
Δείτε εκτός από το διαφημιστικό σποτ και το βίντεο με τα παρασκήνια των γυρισμάτων, που έχουμε ανεβάσει επίσης!

Πηγή: gazzetta.gr