Οι παράγοντες που μπορούν να κάνουν το σεξ λιγότερο απολαυστικό…!

Το σεξ δεν είναι πάντα ικανοποιητικό και ποιοτικό. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να κάνουν μια ερωτική επαφή λιγότερη των προσδοκιών. Ποιοι είναι αυτοί;

- Σιωπή:

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην «Επιθεώρηση Κοινωνικών & Προσωπικών Σχέσεων» έδειξε πως δεν είναι πάντα καλό να μην μιλάμε κατά τη διάρκεια του σεξ. Είναι καλύτερο να μιλάμε και να επικοινωνούμε κατά τη διάρκεια της επαφής γιατί έτσι γνωρίζουμε και καλύτερα τι ικανοποιεί τον σύντροφο μας.

- Το χρήμα:

Έρευνα Ολλανδών επιστημόνων έδειξε πως όταν σε ένα ζευγάρι η γυναίκα βγάζει περισσότερα χρήματα από τον άντρα αυτό προκαλεί πρόβλημα και στο κρεβάτι. Πως; Ο άντρας διακατέχεται από κόμπλεξ και σύμπλεγμα κατωτερότητας που φαίνεται και κατά τη διάρκεια του σεξ.

- Το σκοτάδι:

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine έδειξε πως όταν το σεξ γίνεται στα σκοτάδια δείχνει πως οι γυναίκες έχουν αναστολές και ντρέπονται για την εικόνα του σώματος τους.

- Η ρουτίνα:

Σίγουρα όχι ο,τι καλύτερο για το σεξ. Η μονοτονία στις στάσεις και τη διάρκεια μπορεί να σκοτώσει τη σεξουαλική σας ζωή.