Μύθοι και αλήθειες για τις πραγματικές επιθυμίες των πραγματικών αντρών που κυκλοφορούν γύρω μας!

45

Τρέχεις από πλαστικό σε πλαστικό για να αποκτήσεις το στήθος της Πάμελα ή τα χείλια της Αντζελίνα, βγαίνεις στο δρόμο σχεδόν γυμνή, και όλα αυτά, γιατί νομίζεις πως έτσι θα ρίξεις τα αρσενικά που κυκλοφορούν. Μάθε πως υπάρχουν τουλάχιστον έξι μύθοι για το τί θέλουν οι άντρες σήμερα, που πρέπει οπωσδήποτε να ξεπεράσεις.

Μεγάλο στήθος, κοντές φούστες και νάζια… Τι θέλουν οι άντρες τελικά; Πώς έχουν πλάσει την γυναίκα των ονείρων τους;

1ος Μύθος: οι άντρες προτιμούν το μεγάλο γυναικείο στήθος

Είναι αλήθεια πως το γυναικείο στήθος πάντα ενθουσιάζει το αρσενικό κοινό, όχι όμως στο βαθμό που πιστεύεις. Μια τελευταία έρευνα έδειξε πως μόνο το 25% των ανδρών που ρωτήθηκαν, έδειξε να προτιμά τα πολύ μεγάλα στήθη. Στους περισσότερους αρέσει το στήθος σε όλα τα μεγέθη και σχήματα κι όχι υποχρεωτικά σε έξτρα λάρτζ. Ακόμα και τα μικρότερα νούμερα έχουν το σουξέ τους ανά περίπτωση.

2ος Μύθος: οι άντρες προτιμούν τα μοντέλα

Πρόκειται για τον υπέρτατο μύθο. Οι άντρες προτιμούν τις αληθινές γυναίκες που είναι καλά στα κιλά τους. Δεν θα τους κάνει καμία εντύπωση μια αποστεωμένη γυναίκα μπροστά σε μία αληθινή γυναίκα με καμπύλες και πιασίματα. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις αντρών που την βρίσκουν με μοντέλα και μόνο, γνωστοί και ως μοντελοπνίχτες, αλλά γιατί ν” ασχοληθείς μαζί τους;

3ος Μύθος: τους αρέσει το σέξυ (κι όποιος αντέξει) ντύσιμο

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες οι άντρες, που θέλουν τη γυναίκα να κυκλοφορεί έξω ντυμένη μόνο με τα απολύτως απαραίτητα, είναι μια μικρή εξαίρεση. Σέξι στα μάτια ενός άντρα μπορεί να είναι και μια στενή μπλούζα ζιβάγκο. Εξαρτάται πάντα από τη διάθεση που έχεις και τον τρόπο που φοράς κάτι. Ίσα-ίσα που κανένας δεν θα πάρει στα σοβαρά μία γυναίκα μισόγυμνη.

4ος Μύθος: θα πουν τα πάντα για να σε ρίξουν στο κρεβάτι

Ναι, ένας άντρας θα πει ψέματα, αλλά όχι μόνο για να σε ρίξει στο κρεβάτι του. Είναι στην ανθρώπινη φύση τόσο των αρσενικών, όσο και των θηλυκών να λένε καθημερινά ψέματα σύμφωνα με τελευταία έρευνα του Πανεπιστήμιου του Τέξας. Άλλωστε, όσα ψέματα και να πει ένας άντρας για να ενδώσεις ερωτικά, εσύ πρέπει να συγκρατηθείς. Η αναμονή θα τον ανάψει περισσότερο και θα σου δώσει έξτρα πόντους σεβασμού από εκείνον.

5ος Μύθος: οι άντρες λατρεύουν το πορνό

Ναι υπάρχουν οι τύποι αντρών που πεθαίνουν για λίγο πορνό (θυμάσαι τον Τζόι στα »Φιλαράκια»). Δεν αποτελούν όμως και την πλειοψηφία. Σε κάποια αγόρια δεν αρέσει καθόλου αυτή η ασχολία. Πιθανότατα, γιατί σήμερα μέσα από τα μίντια υπάρχει υπερπροβολή του πορνό.

6ος Μύθος: όλοι προτιμούν τις »σκύλες»!

Είναι πέρα για πέρα ψέματα, παρά τη σχετική παραφιλολογία που έχει δημιουργηθεί με σχετικά βιβλία. Μια γυναίκα σκύλα το πολύ να πείσει το αγόρι της να της χτίσει ένα σπίτι. Η γυναίκα πριγκίπισσα θα τον εμπνεύσει να της χτίσει μέχρι και κάστρο.